Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62338/lietuvoje-investuotoju-ir-partneriu-ieskanti-baltarusijos-verslo-delegacija/spausdinti/

Lietuvoje – investuotojų ir partnerių ieškanti Baltarusijos verslo delegacija

Publikuota: 2018-01-23 09:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų šiandien rengia verslo pusryčius, kurių metu bus pristatytos verslo galimybės Baltarusijoje.

Renginio metu Laisvosios ekonominės zonos „Mogiliov“ atstovai pristatys investicijų Mogiliovo srityje galimybes, siūlomas lengvatas ir nuolaidas investuotojams. Baltarusijos Mogiliovo sritis yra viena sėkmingiausių bendradarbiaujančių su Lietuvos pramonės ir verslo įmonėmis, šioje Laisvoje ekonominėje zonoje jau kelerius metus sėkmingai įgyvendinami Lietuvos įmonių verslo projektai.

Susitikime taip pat dalyvaus Baltarusijos Respublikos ambasadorius Lietuvoje Aleksandras Korolis, kuris apžvelgs Lietuvos ir Baltarusijos ekonominį bendradarbiavimą, pristatys Baltarusijos vyriausybės investicijų ir verslo bendradarbiavimo skatinimo iniciatyvas.

Į susitikimą taip pat atvyksta Baltarusijos verslo delegacija, kurią pasitiks apie 50 įmonių atstovų iš Lietuvos. Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai užsienio įvažiuojamosiomis misijomis sukuria sąlygas Lietuvos verslui rasti partnerių užsienio rinkose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!