Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62330/nvidia-praso-pardaveju-kad-vaizdo-ploksciu-butu-palikta-ir-zaidejams/spausdinti/

„nVidia“ prašo pardavėjų, kad vaizdo plokščių būtų palikta ir žaidėjams

Publikuota: 2018-01-22 17:11
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Sunku būtų nežinoti, kas dabar dedasi su vaizdo plokščių rinka. Kriptovaliutų kasyba pasiekė neregėtą mastą, dėl ko vaizdo plokščių kainos pakilo labai žymiai, be to, jų pasiūla yra labai ribota. „nVidia“ matydama situaciją, kad žaidėjams vaizdo plokštę nusipirkti vis sunkiau, jaučia, kad tai gali pakenkti ateityje.

Dabar žaidėjams negalint nusipirkti vaizdo plokščių jie migruoja į konsolių pasaulį iš kurio jie gali ir nebegrįžti. Kaip žinome, „nVidia“ net nesant kriptovaliutų bumo didžiausias pajamas gaudavo iš žaidėjams parduotų vaizdo plokščių.

„nVidia“ norėdami nors kiek padėti žaidėjams kreipiasi į pardavėjus ir prašo vaizdo plokščių palikti ir žaidėjams, o ne vien jas parduoti kriptovaliutų kasėjams. Pavyzdžiui, vokiečių „CaseKing.de“ vaizdo plokštes pardavinėja su limitu. Vieno pirkimo metu galima įsigyti 2–5 vienetus.

Tiesa, niekas nedraudžia atlikti 10 užsakymų. Nors „nVidia“ ir kalba apie pasiūlos gerinimą žaidėjams, bet apie kainas neužsimenama. Panašu, kad jos artimiausiu metu nesikeis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!