Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62137/profit-pradeda-teikti-vaizdo-kameru-pardavimo-irengimo-ir-vaizdo-irasu-saugojimo-debesyje-paslaugas/spausdinti/

„ProfIT“ pradeda teikti vaizdo kamerų pardavimo, įrengimo ir vaizdo įrašų saugojimo debesyje paslaugas

Publikuota: 2018-01-05 16:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo 2018 metų sausio mėnesio UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ užsakomąsias IT paslaugas „ProfIT“ papildys dar viena naujovė – verslo stebėjimo sprendimas, kuris ne tik leis stebėti svarbius objektus vaizdo kameromis, bet ir patogiai peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus, gauti pranešimus apie pastebėtą įtartiną pašalinių asmenų veiklą.

Naują paslaugą sudaro vaizdo stebėjimui skirtos įrangos parinkimas ir pristatymas, tinklo infrastruktūros įrengimas bei vaizdo įrašų saugojimas nuosavame „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ duomenų centre.

Anot „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktoriaus Romo Rimgailos, pagrindinė šios paslaugos funkcija – kliento objektų saugumas. „Įvertinę savo galimybes, rinkai pristatome paslaugą, kuri užtikrins klientų objektų saugumą ir leis jiems patiems dalyvauti šiame procese. Didžiausia šios paslaugos vertė yra paslaugos paprastumas – kiekvienas klientas galės prisijungti prie savo paskyros, esančios debesyje, ir realiuoju metu matyti kamerų filmuojamą vaizdą, naudotis vaizdo įrašų atsukimo funkcija, gauti pranešimus apie įtartinus įvykius, pavyzdžiui, judesio pokyčius, vaizdo stebėjimo kamerų būklę. Be to, klientų duomenys yra visiškai saugūs – visi jie saugomi debesyje“, – pasakojo R. Rimgaila.

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ specialistai pasirūpins tinkamos vaizdo stebėjimo įrangos parinkimu ir įrengimu. Kiekvienam klientui sukuriama unikali prieiga prie vaizdo stebėjimo portalo ir mobiliosios programėlės, tai yra, klientas realiuoju laiku gali stebėti objektus per interneto naršyklę ar mobiliąją programėlę. Vaizdo įrašus, kurie saugomi nuo 3 iki 30 dienų, galima pasiekti iš bet kurios vietos, kur yra prieinamas interneto ryšys.

Paslauga gali naudotis ir tie, kurie jau turi įsigiję IP vaizdo stebėjimo kameras, tačiau jų įrašus saugo iki šiol saugojo vietiniame serveryje. „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ vaizdo stebėjimo sprendimas leis centralizuotai matyti visuose objektuose įrengtas kameras ir jų įrašus. Tai ypač aktualu tiems, kuriems svarbu užtikrinti keleto skirtingose vietose esančių objektų saugumą.

Naujoji paslauga skirta smulkiam ir vidutiniam verslui, bendrijoms, viešbučiams, biurams, jau turintiems IP vaizdo stebėjimo kameras arba ketinantiems jas įsigyti iš „Penkių kontinentų komunikacijų centro“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!