Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/6188/sonex-group-finansu-direktoriumi-tapo-a-novik/spausdinti/

„Sonex Group“ finansų direktoriumi tapo A. Novik

Publikuota: 2006-12-05 13:54
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Sonex Group, UAB

Didžiausios Baltijos šalyse informacinių technologijų kompanijos „Sonex group“ finansų direktoriumi tapo Aleksandr Novik, pastaruosius 10 metų dirbęs finansininku ir auditoriumi bendrovės „Coca-Cola“ padaliniuose Rytų Europoje ir Europos Sąjungos valstybėse.

„Aleksandro patirtis, įgyta tokioje žinomoje tarptautinėje kompanijoje kaip „Coca-cola“, manome, bus labai naudinga sparčiai augančiai ir užsienio rinkose besiplečiančiai „Sonex group“, - sako „Sonex“ vadovas Arūnas Bartusevičius.

A.Novik nuo 2003 metų dirbo „Coca-Cola Hellenic Bottling Company“ bendrovės Latvijoje finansų direktoriumi ir buvo įmonės valdybos nariu. 1996-2001 metais Aleksandras dirbo „Coca-Cola Bottlers Lietuva“ vyriausio buhalterio pavaduotoju ir vidaus auditoriumi. 2002 metais A.Novik dirbo auditoriumi „Coca-Cola“ padalinyje Vienoje (Austrija), auditavo tarptautinės bendrovės padalinius Italijoje, Šveicarijoje, Airijoje, Baltijos šalyse, Rusijoje ir Ukrainoje.

„Džiugu po 5 metų darbo užsienyje vėl grįžti į Lietuvą ir dirbti vienoje didžiausių šalies bendrovių. IT rinka yra viena dinamiškiausių pasaulyje, tad darbas „Sonex Group“ man bus įdomus iššūkis ir galimybė pritaikyti tarptautinėje kompanijoje įgytas žinias“, - sako A.Novik.

„Sonex“ įmonių grupės akcininkai yra kompanijos įkūrėjas A.Bartusevičius ir didžiausias privataus kapitalo investicinis fondas Baltijos šalyse „Askembla Growth Fund„.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!