Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61851/ses-susitare-su-vt-idirect-del-idirect-velocity-platformos-skirtos-geo-didelio-nasumo-palydovu-isdestymo/spausdinti/

„SES“ susitarė su „VT iDirect“ dėl „iDirect Velocity“ platformos, skirtos GEO didelio našumo palydovų išdėstymo

Publikuota: 2017-12-06 16:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„SES“ pranešė, kad „SES“ geostacionariųjų (GEO) didelio našumo palydovų (angl. High Throughput Satellite) (HTS) paslaugų klientai galės lanksčiau kontroliuoti pajėgumus, kai bus įdiegta „iDirect Velocity“ antžeminė infrastruktūra, kurią vysto „VT iDirect“, IP palydovinės komunikacijų srities lyderis visame pasaulyje.

„iDirect Velocity“ infrastruktūra bus dislokuota per tris HTS sistemas – SES-12, SES-14 ir SES-15 – tokiu būdu „SES Networks“ sudarys sąlygas savo partneriams ir klientams priimti ir teikti modulinius bei keičiamo dydžio sprendimus. Iš pradžių tai bus taikoma „SES Maritime+“ paslaugoms, tuomet, kaip daugybės programų paslaugų platforma, bus taikoma ir fiksuotoms ir mobilioms rinkoms.

„SES“ diegs „iDirect Velocity“ infrastruktūrą prie didelio našumo palydovų vartų visame pasaulyje ir tai leis „SES Networks“ pasiūlyti visiškai kontroliuojamas pilnas paslaugas arba perduoti pajėgumų ir kitų pagrindinių parametrų valdymą klientams, kurie, savo ruožtu, tą patį galės perduoti ir savo klientams. „SES Networks“ pasaulinių paslaugų komandos, esančios daugybėje tinklo valdymo centrų (angl. Network Operations Centres) (NOCs), ir jų partneriai turės beprecedentį supratimą apie pasaulinius pralaidumo išteklius bei didžiausią išteklių paskirstymo lankstumą.

„SES“ didelio našumo palydovai pirmiausia susitelks ties „iDirect Velocity“ paslaugomis, pirmaujančiais laivybos klientais bei kitais, kurie naudojasi intensyvaus duomenų srauto duomenimis Amerikos regione. HTS sistemos praplės „SES Networks“ mobilumą ir kitas duomenų ryšio paslaugas Azijos ir Ramiojo vandenyno regione, įskaitant ir sparčiai augančias Indijos ir Indonezijos rinkas, bei palaikys esamas VSAT paslaugas Amerikos ir Šiaurės Atlanto regione.

„iDirect Velocity“ platforma buvo sukurta išskirtinio HTS tinklo infrastruktūros poreikiams ir optimizavimui, kad būtų galima teikti palaipsniui valdomas paslaugas, reikalingas klientams, naudojantis tokiu didelės apimties duomenų tinklu. Tai leis „SES“ teikti didelio pralaidumo paskirstymą ir lanksčiau taikyti klientams kintamas kainų nustatymo galimybes. Klientai galės naudoti lėšas visoje „SES“ flotilėje ir naudoti sutartimi apibrėžtus pajėgumus visame pasaulyje.

„Technologinis bendradarbiavimas su „VT iDirect“ leis „SES Networks“ partneriams ir klientams tiekti geriausias galimas paslaugas ir jų lankstumą, – sakė John-Paul Hemingway, „SES Networks“ vykdantysis produktų rinkodaros ir strategijos viceprezidentas. – Mobiliojo ryšio klientas, mūsų flotilėje turintis 500 Mbps, dabar turi galimybę naudoti šiuos pajėgumus bet kur pasaulyje. Tai didelis žingsnis pirmyn, siekiant suteikti klientams kuo geresnes paslaugas.“

„iDirect Velocity“ šiandien rinkoje yra pirmaujanti didelio našumo palydovų platforma ir užtikrina neprilygstamai didelės galios, aukštos kokybės paslaugas per palydovus, – kalbėjo David Harrower, „VT iDirect“ pasaulinių pardavimų vyriausiasis viceprezidentas. – „SES Networks“ klientai iš vienos platformos galės padėti įvairių tipų verslo modeliams ir įvairioms rinkoms, taip didinant jų pajamų potencialą bei pelningumą.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!