Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61829/siauliu-banke-vartojimo-kreditai-bus-isduodami-du-kartus-greiciau/spausdinti/

Šiaulių banke vartojimo kreditai bus išduodami du kartus greičiau

Publikuota: 2017-12-05 11:30
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Įdiegus naują automatizuotą kredito suteikimo proceso valdymo sistemą, Šiaulių bankas vartojimo kreditą suteiks per kelias minutes. Ilgainiui planuojama sutrumpinti ir kitų kreditų suteikimo procesą.

„Siekdami savo klientus aptarnauti vis efektyviau, nuolat investuojame tiek į paslaugų kokybę, tiek į pažangius informacinių technologijų sprendimus. Pirmieji partneriams pasiūlėme automatizuotą lengvųjų automobilių lizingo suteikimo sistemą, leidžiančią sudaryti lizingo sutartį automobilio pardavimo vietoje, o dabar atnaujinta ir automatizuota kreditų išdavimo proceso valdymo sistema leis greičiau suteikti klientui ir vartojimo kreditą. Artimiausiu metu ta pati sistema leis automatizuoti ir kitų Banko teikiamų kreditų išdavimo procesus“, – sako Šiaulių banko administracijos vadovo pavaduotoja, Verslo plėtros tarnybos vadovė Daiva Šorienė.

Nuo šiol Šiaulių banko kliento, pageidaujančio gauti vartojimo kreditą, duomenys iš įvairių išorinių registrų bei duomenų bazių bus gaunami, patikrinami, apdorojami bei įvertinami automatiškai. Tai daugiau nei dvigubai sutrumpins vartojimo kredito išdavimo procesą, tad vartojimo kreditas galės būti išduotas per kelias minutes.

Ši sistema – nuoseklaus Šiaulių banko kreditavimo sistemų atnaujinimo dalis. Kreditų išdavimo sistemą Šiaulių bankui sukūrė ir įdiegė finansinių technologijų bendrovė „Etronika“.

„Įdiegus pažangius sprendimus ir automatizavus dalį procesų, sutrumpės kredito išdavimo trukmė klientams, o taip pat pastebimai išaugs veiklos efektyvumas. Pavyzdžiui, kreditavimo proceso valdymo sistema yra sukurta taip, kad net ir mažiau patyrę vartotojai galės kurti sudėtingus procesus ir ruošti kredito išdavimui reikalingas dokumentų formas, o visa vartotojų atliktų veiksmų ir pakeitimų istorija bus išsaugoma, todėl procesą bus galima nesudėtingai audituoti“, – pabrėžė UAB „Etronika“ direktorius Arnoldas Jankūnas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!