Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/6174/bilietus-i-renginius-isigyti-dar-patogiau/spausdinti/

Bilietus į renginius įsigyti dar patogiau

Publikuota: 2006-12-05 07:58
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Bilietai LT

Nacionalinis bilietų platintojas BILIETAI LT reorganizavo ir praplėtė prekybos tinklą. Bilietai į didžiausius ir populiariausius renginius pramogų mėgėjams parduodami visoje Lietuvoje patogiai išdėstytose 38-iose kasose.

„Atidžiai išanalizavę didžiųjų Lietuvos miestų geografiją, nutarėme patobulinti kasų tinklą,“ – sako BILIETAI LT vadovas Vitalijus Kuodis. „Naujas kasas, atsižvelgiant į jau esamas, įkūrėme pirkėjams strategiškai patogiose vietose.“

Aštuonios BILIETAI LT kasos duris atvėrė prekybos tinklo "IKI" parduotuvėse, keletą buvo atidarytos parduotuvėse "Rimi". Kasų darbo laikas sutampa su ilgu parduotuvių darbo laiku, jos yra gerai pasiekiamose vietose, todėl renginių lankytojams įsigyti bilietus dar patogiau. Viso nacionalinio bilietų platintojo BILIETAI LT kasų tinklą sudaro 38 prekybos vietos didžiausiuose Lietuvos miestuose.

Bilietus į renginius galima įsigyti ne tik kasose, bet ir internetu www.bilietai.lt . Iki naujų metų perkantiems bilietus internetu pristatymas į namus ar darbo vietą – nemokamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!