Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61693/naujas-telia-lietuva-privaciu-klientu-vadovas-haval-van-drumpt-keicia-norberta-zioba/spausdinti/

Naujas „Telia Lietuva“ privačių klientų vadovas Haval Van Drumpt keičia Norbertą Žiobą

Publikuota: 2017-11-24 09:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo 2018 m. sausio 1 d. „Telia Lietuvos“ privačių klientų vadovo pareigas pradės eiti Haval Van Drumpt. Iki šiol jis vadovavo vienai didžiausių „Telia“ įmonių grupei priklausančių Švedijos šviesolaidinio interneto bendrovei „Zitius“. Dabartinis „Telia Lietuvos“ privačių klientų vadovas Norbertas Žioba bendrovėje dirbs iki 2017 m. gruodžio 22 dienos.

„Telia Lietuva“ per keletą metų sėkmingai įgyvendino verslo, technologijų ir naujo prekės ženklo integraciją, prie kurios labai reikšmingai prisidėjo vienas profesionaliausių Lietuvos rinkodaros ekspertų Norbertas Žioba. Šiandien pereiname į kitą etapą keliame kitus iššūkius – didinti bendrovės konkurencinį pranašumą ir tvarią lyderystę visose veiklos srityse, o ypač – mobiliųjų paslaugų dalyje. Todėl labai džiaugiamės ir sveikiname prisijungus prie mūsų komandos naują privačių klientų vadovą Haval Van Drumpt“, – sako „Telia Lietuva“ vadovas Kęstutis Šliužas.

Daugiau kaip pusę „Telia Lietuvos“ metinių pajamų sudarantys mobiliųjų ir fiksuotojo ryšio paslaugų bei įrangos pardavimai gyventojams per pirmus tris šių metų ketvirčius augo dėl geresnės klientų patirties ir didėjančio mobiliųjų duomenų vartojimo. Bendrovė pirmoji rinkoje pasiūlė telekomunikacijų ir turinio paslaugas iš vienų rankų – „Telia One“. „Telia“ pirmauja pagal televizorių, mobiliųjų telefonų, kompiuterių ir planšetinių kompiuterių pardavimus, o išmaniosios televizijos (IPTV) klientų skaičius per metus augo daugiau nei dešimtadaliu.

„Telia“ Lietuvos rinkoje turi didžiulį konkurencinį pranašumą, technologinę lyderystę ir puikią darbuotojų komandą. Mano tikslas – sujungti tai į vieną ir padaryti visas „Telia“ paslaugas tokias, kad žmonės jas rinktųsi pirmiausiai“, – sako būsimas „Telia Lietuva“ privačių klientų vadovas Haval Van Drumpt.

Nuo 2015 metų iki dabar jis vadovavo „Telia“ priklausančiai vienai didžiausių Švedijos šviesolaidinio interneto bendrovei „Zitius“. Per pirmuosius jo darbo metus bendrovės sparčiai augo, o pardavimai padidėjo daugiau kaip 20 procentų. Prieš perimdamas „Zitius“ vadovo pareigas, Haval Van Drumpt buvo „Telia“ priklausančio Švedijos mobiliojo operatoriaus „Halebop“ vykdomuoju direktoriumi ir pardavimų vadovu. Už lyderystę, pardavimų ir klientų pasitenkinimo didinimą jis buvo ne kartą įvertintas aukščiausiais apdovanojimais.

Savo karjerą „Telia“ įmonių grupėje Haval Van Drumpt pradėjo kaip pardavėjas Stokholmo Kungsgatan gatvėje esančiame „Telia“ klientų aptarnavimo salone. Havalas Van Drumptas yra vedęs ir augina du vaikus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!