Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61539/varle-lt-tapo-autorizuotu-apple-produktu-pardaveju/spausdinti/

„Varle.lt“ tapo autorizuotu „Apple“ produktų pardavėju

Publikuota: 2017-11-09 12:26
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena populiariausių internetinių parduotuvių Lietuvoje – „Varle.lt“ – susitarė dėl bendradarbiavimo su „Apple“ platintoju Baltijos šalyse „AVAD Baltic“ ir tapo oficialiu šios produkcijos pardavėju. Įgaliojimas prekiauti „Apple“ produktais („Apple Authorized Reseller“) – svarbus partnerystės statusas, suteikiamas tik „Apple“ reikalavimus atitinkantiems rinkos dalyviams.

Internetinė prekyba šiuo metu pasiekia naują lygį. Įsigyjant įvairius elektronikos ir kompiuterinės technikos įrenginius žmonėms vis svarbesniais faktoriais tampa ne tiek kaina, kiek greitis, patikimumas ir kokybė, apie kuriuos liudija įvairūs standartai ir žinoma, patirtis rinkoje. Tapimas autorizuotu „Apple“ produkcijos pardavėju leis Varle.lt pirkėjams pateikti visą „Apple“ asortimentą ir padės užtikrinti, kad mūsų klientai naujausius „Apple“ įrenginius galės įsigyti nuo oficialios prekybos Lietuvoje pradžios“, – teigia „Varle.lt“ mažmeninės prekybos direktorius Igoris Tkačenko.

Naujajam „Apple“ produkcijos pardavėjui buvo labai svarbi galimybė sukurti vadinamąją „shop in shop“ koncepcijos parduotuvę – šis modelis reiškia, kad prekės ženklui sukuriama vientisa, „Apple“ stilistiką atspindinti internetinė erdvė, kurioje matomos tik vieno prekės ženklo prekės. Tokiu būdu „Varle.lt“ pirkėjai gali džiaugtis malonia, dėmesio neblaškančia apsipirkimo patirtimi.

„Apple“ produkciją besidomintiems klientams „Varle.lt“ siūlys įsigyti visą šio prekės ženklo gaminamų produktų asortimentą įskaitant ir pačius naujausius kompanijos pristatytus produktus. Perkantiesiems taip pat bus pasiūlyta galimybė pirkti prekes išsimokėtinai, įsigyti prekių draudimą, pratęsti gamintojo teikiamą garantiją, o įrenginiams bus teikiama „Door to door“ garantinio serviso paslauga, kai įrenginys nemokamai paimamas pirkėjo pasirinktu laiku pasirinktoje vietoje ir grąžinamas sutaisytas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!