Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61505/hitachi-koki-pranesa-keicianti-prekes-zenklo-pavadinima-i-hikoki/spausdinti/

„Hitachi Koki“ praneša keičianti prekės ženklo pavadinimą į „HiKOKI“

Publikuota: 2017-11-07 16:14
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena pirmaujančių elektros įrankių ir gamtos mokslo įrangos gamintojų keičia firmos pavadinimą į „Koki Holdings“ Co., Ltd. Keitimas įsigalios 2018 m. birželio 1 d., o visa elektros įrankių linija, iki šiol žinoma „HITACHI" ir (arba) „Hitachi Koki“ pavadinimais, nuo tol vadinsis „HiKOKI“ (tariama „haichochi“). Pastarasis pakeitimas įsigalios nuo 2018 m. spalio 1 d. Pavadinimo keitimas atitinka ambicingą bendrovės tarptautinės plėtros strategiją, kuria siekiama užtikrinti tvarų augimą ir plėsti veiklą pasauliniame „Hitachi Koki“ tinkle, apimančiame beveik 100 šalių.

„Hitachi Koki“ pasaulinio lygio pažangios technologijos yra diegiamos į patikimus ir novatoriškus produktus per visą įmonės šiiais metais šveinčiamą 70 metų istoriją. Tai jos naujos partnerystės su „KKR“ – viena iš pirmaujančių pasaulio privataus kapitalo bendrovių, pagrindas. Naujosios partnerystės dėka „Koki Holdings“ racionalizuoja savo veiklą ir spartina investicijas į ekologinę plėtrą ir įmonių įsigijimus, siekdama plėsti savo verslą visame pasaulyje ir tapti viena pirmaujančių gamintojų.

Kartu su prekės ženklo keitimu bendrovė įkūrė dukterinę įmonę – savo būstinę Europoje „Koki Holdings Europe“ GmbH Diuseldorfo priemiestyje Vokietijoje, siekdama atspindėti strateginę Europos rinkos svarbą. Dukterinė bendrovė pradės veiklą 2017 m. lapkričio mėn. ir padės patronuojančiai bendrovei užsiimti veikla Europoje, siekdama priartėti prie klientų, palengvinti sprendimų priėmimą bei atsižvelgti į jų poreikius.

„Per 70 klestinčių įmonės veiklos metų mes esame gavę nemažai apdovanojimų už gamybos naujoves, o dabar atėjo laikas skirti dėmesio plėtrai ir tapti iš tiesų pasaulinio lygio kompanija, tuo pačiu liekant ištikimiems japoniškoms tradicijoms, – sako „Hitachi Koki“ prezidentas Osami Maehara. – Esame pasiryžę spartinti augimą kartu su dinamiška nauja „KKR“ partnere, siekdami tapti lyderiais tarp pasaulio elektros įrankių ir gamtos mokslo įrangos gamintojų. Fiskaliniais 2020 metais mes nusistatėme agresyvų pardavimų tikslą – 2,7 mlrd. JAV dolerių. Esame tikri, kad galime iškelti savo verslą į kitą lygį, palaikomi visų savo darbuotojų ir partnerių visame pasaulyje, o prekės ženklo atnaujinimas yra pirmasis žingsnis, padedantis tai padaryti. Tikimės, kad mums ir toliau pavyks kurti prekės ženklą, kuris viršija po visą pasaulį išsibarsčiusių išrankių klientų lūkesčius.“

„HiKOKI“ prekės ženklas sukurtas siekiant įtvirtinti tris pagrindines įmonės kompetencijas – novatoriškas technologijas, kurios duoda puikių rezultatų, produktų ir paslaugų patikimumą, paremtą 70 metų įmonės patirtimi, ir naujų verslo galimybių augimą per naująją partnerystę su „KKR“. Kad būtų lengviau ištarti, naujojo firminio pavadinimo pirmame skiemenyje yra mažoji raidė „i“ ir numanomas skaitmuo „1“, kuriuo išreiškiamas įmonės įsipareigojimas tiekti rinkai ir klientams produktus Nr. 1 bei siekti pasaulinio statuso Nr. 1.

Naujasis firminis pavadinimas „Koki Holdings“ Co, Ltd. skirtas palaikyti dabartinio pavadinimo tęstinumą, tuo pačiu atspindi daugybę prekių ženklų, kuriais prekiaujama visame pasaulyje, ir spartina investicijas į įmonių įsigijimus, siekiant plėsti pasaulinį verslą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!