Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61225/revolut-lietuviams-pristato-nauju-telefonu-draudima-nuo-77-centu-per-savaite/spausdinti/

„Revolut“ lietuviams pristato naujų telefonų draudimą nuo 77 centų per savaitę

Publikuota: 2017-10-12 09:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Neseniai Lietuvoje padalinį įkūręs britų FinTech startuolis „Revolut“ šią savaitę pristatė pirmąjį pasiūlymą iš žadėto draudimo paketo – naujų telefonų draudimą, kurio ypač konkurencingos kainos prasidės nuo 77 centų per savaitę, arba 35 eurų per metus.

Mobiliojoje programėlėje bus galima apsidrausti net kelis telefonus ar planšetes. Brangiausias draudimo pasiūlymas, kuris bus taikomas tarp 2000 ir 3000 eurų kainuojančioms išmaniosioms priemonėms, tesieks 2.21 eurus per savaitę arba 100 eurų per metus. „Revolut“ vartotojai galės rinktis tarp mokėjimo už visus metus ar kassavaitinių įmokų, o „Revolut Premium“ narystė garantuos 20 proc. mažesnes draudimo kainas.

„Revolut“ draudimas galios visame pasaulyje nepriklausomai nuo vartotojo gyvenamosios vietos, ir saugos telefonus nuo vandens ar gyvūnų sukeltos žalos, skilus ar dužus ekranui, taip pat – sugedus operacinei sistemai. Drausti bus leidžiama naujus telefonus praėjus net šešiems mėnesiams po jų įsigijimo, o galutinė pasiūlymo kaina ir franšizės dydis priklausys nuo jų vertės.

„Apie 80 proc. „Revolut“ vartotojų naudojasi naujausiais išmaniaisiais telefonais, o apklausos parodė, kad net trečdalis jų jau per pirmuosius metus sudaužo savo telefonų ekranus. Būtent dėl to mums ir kilo mintis padėti apdrausti savo vartotojų telefonus ypač geromis sąlygomis“, – kalba Baltijos regiono vadovas Andrius Bičeika.

„Didelė dalis mūsų klientų dažnai keliauja, todėl jiems ypač svarbus visame pasaulyje galiojantis draudimas. Kreipusis dėl patirtos žalos, „Revolut“ draudimo partneriai įsipareigoja telefoną sutvarkyti arba pakeisti mažiau nei per 48 valandas“, – pasiūlymo privalumus vardijo A. Bičeika.

„Revolut“ draudimo užsisakymas programėlėje užtruks vos 30 sekundžių. Galimybę garantuoti tokį greitą aptarnavimą nutikus draudiminiam įvykiui „Revolut“ suteikia bendradarbiavimas su Vokietijos draudimo brokeriu „Simplesurance“, lyderiaujančia draudimo technologijų (InsurTech) įmone pasaulyje. Draudiku pasirinkta viena didžiausių pasaulio draudimo kompanijų „Allianz“.

„Kaip ir su visomis kitomis paslaugomis, telefono draudimą klientai galės stebėti ir jo sąlygas keisti tiesiai programėlėje. Nutikus draudiminiam įvykiui, paraiška taip pat bus teikiama programėlės pagalba“, – aiškina A. Bičeika.

Radikaliai transformavę pinigų pervedimų rinką ir jų valdymą, „Revolut“ siekia tuos pačius principus taikyti ir draudime. „Mums svarbiausia – patogumas, greitis, ir teisinga kaina už paslaugas. Paprastai telefono taisymas ar keitimas paprastai trunka dvi ar tris savaites, o mes tai padarysime greičiau nei per 48 valandas, ir bet kurioje pasaulio šalyje“, – pažymi A. Bičeika.

A. Bičeika atskleidė, kad lietuvių susidomėjimas „Revolut“ ir toliau stebina. Kaip padėka ir atsakas į tokį programėlės ir kortelių populiarumą, netrukus puslapis ir programėlė startuos lietuvių kalba. Be to, Lietuvoje „Revolut“ pradėjo ir specialią akciją, kurios metu programėlėje užsisakant savo pirmą kortelę, vietoje tradicinio 6 eurų mokesčio pirmi spėję tai padaryti 10 000 vartotojų jas paštu gaus visiškai nemokamai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!