Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/61220/eet-europarts-isigijo-skandinavijos-tinklo-platintoja/spausdinti/

„EET Europarts“ įsigijo Skandinavijos tinklo platintoją

Publikuota: 2017-10-11 13:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Avantis Distribution“ įsigijimas yra „EET Europarts“ ambicingos augimo strategijos saugojimo ir tinklo verslo srityje dalis.

„Avantis Distribution“ yra specializuotas Skandinavijos platintojas jau nuo 2010 m. Įmonė yra orientuota į kokybiškų produktų tiekimą pažangios bevielės technologijos ir saugumo tinklo infrastruktūros sprendimų srityje. „Avantis“ būstinė yra Norvegijoje, Osle, kurią atstovauja vietiniai pardavimų skyriai Švedijoje ir Danijoje.

„Pastaraisiais metais sėkmingai augome saugojimo ir tinklo verslo srityje bei gausiai papildėme produktų asortimentą. „Avantis Distribution“ įsigijimas dar labiau sustiprins mūsų poziciją bevielio tinklo ir tinklo saugumo srityse bei papildys mūsų portfolio naujomis kompetencijomis ir svarbiais prekiniais ženklais“, – teigia „EET Group“ generalinis direktorius Søren Drewsen. „Mūsų verslo strategija yra ambicinga ir tikslinga. Savo verslo sritis norime auginti tiek organiškai, tiek pasitelkus įsigijimus. „Avantis“ įsigijimas yra jau 7-asis šiais metais ir, kaip jau minėjau anksčiau, mes nuolatos ieškome kompanijų, kurios yra susidomėjusios įsigijimu“, – prideda „EET Group“ generalinis direktorius.

Kaip viena iš įsigijimo dalių, „EET Europarts“ perims stiprią, patyrusių darbuotojų komandą iš „Avantis Distribution“. Darbuotojai taps vietinių „EET Europarts“ pardavimo skyrių Norvegijoje, Švedijoje ir Danijoje dalimi.

„Labai džiaugiamės įsigiję „Avantis Distribution“. Visuomet buvome pasiryžę praplėsti savo produktų asortimentą saugojimo ir tinklo saugumo srityje, – teigia Bjørn Berg, vykdomasis „EET Europarts Norway“ direktorius. – „Avantis“ specializuojasi pažangių bevielių technologijų ir saugumo sprendimų srityje, o tai reiškia, kad dabar galime pasiūlyti savo klientams dar ekonomiškesnius ir stabilesnius bevielio tinklo ir saugumo sprendimus bei didelio funkcionalumo produktus. Bevielio ryšio technologija nuolatos vystosi, o bevielis ryšys dažnai naudojamas kaip pirminis programoms ir paslaugoms. Pasaulis tampa vis labiau bevielis, tad yra itin svarbu sutelkti dėmesį į tai, kaip apsaugoti savo tinklą. Esu įsitikinęs, kad mūsų guvusis „EET Europarts“ pardavimo ir platinimo modelis kartu su „Avantis“ produktais, atsidavimu ir saugios bevielės technologijos žiniomis, užtikrins gerai veikiančius ir aukštos kokybės sprendimus, skirtus daugeliui mūsų tinklo klientų."

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!