Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/6110/paskirtas-logitech-kompanijos-atstovas-lietuvoje/spausdinti/

Paskirtas „Logitech“ kompanijos atstovas Lietuvoje

Publikuota: 2006-11-30 14:17
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Logitech

Paskirtas „Logitech“ kompanijos atstovas Lietuvoje. Juo tapo Alimas Zaubidovas. Naujasis „Logitech“ atstovas teigia, kad pagrindinis kompanijos tikslas Lietuvoje išlieka tas pats - ir toliau išlikti periferinės kompiuterių ir namų įrangos lydere. Alimas dirbs tiesiogiai su „Logitech“ atstovu Baltijos šalims Alo Johandi.

Alimas Zaubidovas (25) baigė Vilniaus universiteto verslo vadybos ir administravimo studijas. Su „Logitech“ produktais jis dirbo ir ankstesnėje savo darbovietėje – vienoje didžiausių Lietuvos didmenine IT įrangos prekyba užsiimančioje kompanijoje „TD Baltic“. Šioje kompanijoje jis užėmė prekybos vadybininko pareigas.

Kaip teigia naujasis „Logitech“ atstovas, „Logitech“ jau seniai yra gerai žinomas ir vertinamas vardas, todėl belieka tęsti pradėtus darbus. „Pastaruoju metu kompiuterinės technikos pirkėjai vis dažniau domisi kokybe, papildomomis įrangos funkcijomis, gaminio išvaizda. Vartotojai nori ergonomiškų ir kokybiškų prekių – būtent tokių, kokias gamina „Logitech“. Todėl kartu su partneriais stengsimės plėsti „Logitech“ prekybos tinklą ir vartotojams pateikti pačius naujausius ir geriausius gaminius, atitinkančius jų norus“, - pažymi Alimas Zaubidovas.

„Logitech“ džiaugiasi turėdama naująjį atstovą Lietuvoje. Lyginant su kaimyninėmis šalimis, Lietuvos IT rinka jau eilę metų auga itin sparčiai. Tikimės, kad turėdami tiesioginį savo atstovą Lietuvoje galėsime dirbti dar efektyviau“, - teigia Alo Johandi, „Logitech“ atstovas Baltijos šalyse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!