Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60895/per-metus-tukstanciai-nauju-klientu-sumoketos-skolos-ir-nauji-pasaulinio-masto-sandoriai/spausdinti/

Per metus – tūkstančiai naujų klientų, sumokėtos skolos ir nauji pasaulinio mąsto sandoriai

Publikuota: 2017-09-14 13:25
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

10 000 naujų verslo klientų, sumokėta apie 9,5 mlrd. JAV dolerių skolų, pasirašytas sandoris su didžiausia pasaulyje skaitmeninės pramonės įmone „General Electric“, 4,5 mlrd. JAV dolerių investicijos į mokslinius tyrimus ir plėtrą, 2,55 produktų vienetų per sekundę tiekimas savo klientams. Šie rezultatai, praėjus metams po „Dell“ ir „EMC“ susijungimo, priklauso didžiausiai pasaulyje privačiai valdomai technologijų kompanijai „Dell Technologies“.

Prieš metus įkurta bendra „Dell“ ir „Dell EMC“ pardavimo grupė sukūrė 35 mlrd. JAV dolerių vertės „Dell Technologies“ partneriams ir klientams skirtą programą (ang. Channel program), kuri padėjo „Dell EMC“ pritraukti 10 000 naujų verslo klientų. Sumokėdama maždaug 9,5 mlrd. dolerių skolas, užbaigdama tris svarbius verslo sandorius ir toliau aktyviai investuodama į novatoriškas technologijas klientams „Dell Technologies“ įvykdė svarbiausius įsipareigojimus. Naujas nepriklausomas IDC tyrimas atskleidė, kad 91 proc. pasauliniu mastu apklaustų klientų mano, kad „Dell“ ir „EMC“ įvykdė pažadus, pateiktus prieš susijungimą.

„Išsikėlėme kartelę labai aukštai ir pranokome savo pačių lūkesčius, – teigia „Dell Technologies“ pirmininkas ir generalinis direktorius Michael Dell. – Praėjusiais metais padarėme milžinišką žingsnį, siekdami patenkinti klientų, vartotojų ir daugelio didžiausių pasaulio įmonių poreikius, kurie dabar laiko „Dell Technologies“ savo strateginiu IT partneriu. Ir mes tik pradėjome.“

Minint metines, „Dell Technologies“ taip pat paskelbė, kad didžiausia pasaulyje skaitmeninės pramonės įmonė „General Electric“ pasirašė ilgalaikį įsipareigojimą naudoti „Dell Inc.“ infrastruktūrą ir galutinių vartotojų duomenų apdorojimo sprendimus, siekiant palaikyti „General Electric“ skaitmeninės transformacijos pastangas. Pagal sutartį „Dell Inc.“ tapo pagrindine „General Electric“ IT infrastruktūros tiekėja. Šis sandoris yra viena iš didžiausių nevyriausybinių sutarčių „Dell Technologies“, „Dell“ ir „EMC“ istorijoje. Per įmonės veiklos metus didelis dėmesys skirtas ir investicijoms į mokslinius tyrimus ir plėtrą – „Dell Technologies“, kaip ir kiekvienais metais, pernai investavo 4,5 mlrd. JAV dolerių. „Dell Technologies Capital“ investavo dar 100 mln. JAV dolerių į startuolius, orientuotus į ateities technologijų sritis, tokias, kaip dirbtinis intelektas, mašinų mokymasis, daiktų internetas, genomika ir kt.

Sujungus įmones, teko peržvelgti socialinės atsakomybės įsipareigojimus ir sukurti bendrą strategiją. Pasiekus šio tikslo, „Dell“ pateko tarp 50 geriausiai įvairovę ir integracijas įgyvendinančių kompanijų, o teikdama dotacijas ir vykdydama partnerystes suteikė 2,3 mln. jaunuolių geresnę prieigą prie technologijų. Tvarumo požiūriu kompanija nukreipė 99 proc. gamybos atliekų iš sąvartynų, padėjo klientams sutaupyti 380 mln. JAV dolerių elektros energijos sąnaudų, pagerindama energijos vartojimo efektyvumą, sukūrė pirmąją komercinę pasaulinę vandenynų plastikų tiekimo grandinę ir įsipareigojo pakuočių gamybai panaudoti 7257 kilogramų iš vandenynų surinkto plastiko. „Dell“ ir „Dell EMC“ išleido apie 4,9 mlrd. JAV dolerių medžiagoms ir paslaugoms, kurias suteikė sertifikuotos moterų valdomos arba smulkios įmonės.

Dabartinė „Dell Technologies“ įmonių šeima apima „Dell“, „Dell EMC“, „Pivotal“, „RSA“, „SecureWorks“, „Virtustream“ ir „VMware“ prekių ženklus. Tai yra 74 mlrd. dolerių vertės rinkos lyderis, valdantis pramonėje populiariausią portfelį, apimantį serverius, duomenų centrus ir debesų technologijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!