Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60869/telia-iphone-8-ir-iphone-8-plus-lietuva-pasieks-rugsejo-29-d/spausdinti/

„Telia“: „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ Lietuvą pasieks rugsėjo 29 d.

Publikuota: 2017-09-13 08:03
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Išankstinę prekybą naujos kartos „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ išmaniaisiais telefonais „Telia“ pradės rugsėjo 22 d. iš karto po vidurnakčio. Tada bus paskelbta ir išmaniųjų įrenginių kaina. Pirmieji telefonai „Telia“ klientus ir salonus visoje Lietuvoje pasieks rugsėjo 29 d.

„Milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukusius „iPhone“ telefonus į Lietuvą atvežėme pirmieji, todėl, kaip ir pačiai „Apple“, mums šis jubiliejus – ypatingas. Jau devynerius metus prekiaujame „iPhone“, o jų pardavimai Lietuvoje nuolat auga. Atsižvelgiant į kilusią susidomėjimo bangą, tokios tendencijos laukiame ir šiais metais savo klientams pirmieji pristatydami „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“, – teigė „Telia“ privačių klientų vadovas Norbertas Žioba.

Naujos kartos „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ išmanieji telefonai turi naują korpuso dizainą, kuriam panaudotas aliuminis ir naujo tipo stiklas – pats atspariausias, koks iki šiol buvo išmaniajame telefone. Naujieji „Apple“ telefonai bus trijų spalvų – kosminės pilkos, sidabrinės ir naujos aukso.

Tuo tarpu išmaniųjų telefonų ateitį žyminčio „iPhone X“ išankstinę prekybą „Telia“ pradės spalio 27 d., o klientus ir salonus jie pasieks lapkričio 3 d.

Lietuvoje „Telia“ kasmet parduoda dešimtis tūkstančių „iPhone“ telefonų, o jų populiarumas stabiliai auga. Susidomėjimo „Apple“ telefonais proveržis Lietuvoje įvyko 2015-aisiais – vartotojai itin palankiai vertino ir rinkosi ankstesniais metais pristatytus „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ modelius.

Rinkos tyrimų bendrovės GFK duomenimis, „Telia“ yra daugiausiai „iPhone“ išmaniųjų telefonų parduodanti telekomunikacijų bendrovė Lietuvoje.

2008-aisiais tuometinė „Omnitel“ (dabar – „Telia“) tapo pirmąja oficialia „Apple iPhone“ atstove Lietuvoje. Prekyba modeliu „iPhone 3G“ prasidėjo rugsėjo 26 d. lygiai vidurnaktį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!