Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60816/baltijos-salyse-susidomejimas-samsung-galaxy-note8-didziulis/spausdinti/

Baltijos šalyse susidomėjimas „Samsung Galaxy Note8“ – didžiulis

Publikuota: 2017-09-08 10:11
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau per pirmas dvi savaites Baltijos šalyse naujųjų „Samsung Galaxy Note8“ rezervuota net 75 proc. Išankstiniai užsakymai tęsis iki rugsėjo 15 d.

Dar 2011 metais pasirodę pirmieji „Note“ modeliai sulaukė nemažo būrio gerbėjų, kuriems pagrindinės šios telefonų serijos savybės – didelis ekranas ir specialus rašiklis – pasirodė itin patrauklios. Vasarą „Samsung“ inicijuota apklausa parodė, kad 76 proc. „Note“ savininkų nekantriai laukia naujo šios serijos modelio. Tai yra 13 proc. daugiau, lyginant su kitų telefonų savininkais.

„Išankstinių užsakymų rezultatai rodo, kad Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse susidomėjimas „Note8“ yra didesnis nei prognozuota. Taigi, šios serijos gerbėjų mūsų regione taip pat netrūksta, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje. – „Note 8“ suteiks daug naujų galimybių, tad įrenginio savybės turėtų patenkinti tiek ištikimų „Note“ gerbėjų lūkesčius, tiek ir pirmą kartą šios serijos telefoną įsigijusių žmonių poreikius.“

„Samsung“ atstovas taip pat atskleidė, kad Lietuvoje dukart populiaresni juodos spalvos telefonai, o aukso spalvą kol kas pasirinko trečdalis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!