Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60783/artejant-ifa-2017-lg-skelbia-apie-bendra-produkta-su-namu-elektronikos-gamintoju-bang-olufsen/spausdinti/

Artėjant IFA 2017 LG skelbia apie bendrą produktą su namų elektronikos gamintoju „Bang & Olufsen“

Publikuota: 2017-09-05 15:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) kartu su namų garso sistemų kūrėjais „Bang & Olufsen“ paskelbė pirmuosius bendradarbiavimo rezultatus – „Beo Vision Eclipse“ televizorių, kuris bus pristatytas IFA metu Berlyne.

Naujasis „BeoVision Eclipse“ televizorius kilstels premium klasės televizoriams dar aukštesnę kartelę. Tai yra pirmasis bendras įmonių gaminys nuo bendradarbiavimo pradžios, apie kurį buvo skelbta 2016 metų pavasarį. Pažangi LG OLED technologija ir toliau stebina išskirtine vaizdo kokybe, o dabar, pristačius bendrą produktą su „Bang & Olufsen“, bus atiduota duoklė ir garso gerbėjams – „BeoVision Eclipse“ televizorius. LG ir „Bang & Olufsen“ bendro gaminio kūrimas prasidėjo prieš metus, tačiau gan sudėtingomis sąlygomis. Dvi inžinierių komandos dirbo 8000 kilometrų atstumu ir jas skyrė 7 laiko zonos. Galutinis darbo rezultatas bus pristatytas IFA 2017, o gamintojai teigia, kad tai bus tikras meno kūrinys.

Partnerystės tikslas yra plėsti technologines galimybes, pritaikant kiekvienos įmonės geriausius ir pažangiausius inovacinius sprendimus. Tai padeda ne tik siekti geriausio rezultato, bet ir optimizuoja įmonės darbą, gamybos procesus, kas pagerins ir įmonės pelningumą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!