Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60535/google-netrukus-pristatys-nauja-flagmana/spausdinti/

„Google“ netrukus pristatys naują flagmaną

Publikuota: 2017-08-19 07:29
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mantas Bakutis
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Gandai, susiję su interneto paieškos milžino „Google“ išmaniųjų telefonų flagmanu „Pixel 2“, šiuo metu ypač sustiprėjo. Jau daugiau, ar mažiau aišku, jog telefonas turėtų pasirodyti šių metų spalio mėnesį, o jį ir vėl gamins kompanija „HTC“. Šiuo metu darosi ir aiškesnis jo vaizdas.

Tapo aišku, kad „Google Pixel 2“ iš tiesų ir vėl gamins „HTC“. Pranešama, kad „Pixel 2“ taip pat naudos ne „Qualcomm Snapdragon 836“ lustą, tačiau jau šiuo metu rinkoje esantį „Snapdragon 835“ variantą. Nepaisant to, kuris laikas kalbama, kad didesnę telefono versiją, žinoma „Pixel 2 XL“ vardu, gali gaminti jau nebe „HTC“, tačiau Pietų Korėjos „LG“.

„Google Pixel 2“ taip pat naudos ir „aktyvaus krašto prisilietimo“ technologiją, tokią, kokią turi „HTC U11“ išmanusis telefonas. Ši technologija leidžia kiek labiau suspaudus telefono šonus iššaukti jūsų norimą programą, pavyzdžiui „Google“ padėjėją ir panašiai. Šis išmanusis telefonas taip pat turėtų būti pirmasis, kuris pasirodys su naująja „Android O“ operacinės sistemos versija.

Nors piešiami įvairūs „Pixel 2“ dizaino variantai, kol kas nėra aišku, ar telefonas turės įprastą, 3,5 mm ausinių lizdą bei pasižymės taip vadinamu „kraštas–nuo–krašto“ ekranu. Kad ir kaip bebūtų, artėjant telefono startui, ši informacija netrukus turėtų tapti žinoma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!