Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60502/biudzetinius-telefonus-gaminantis-leagoo-anglijoje-imsis-futbolo/spausdinti/

Biudžetinius telefonus gaminantis „Leagoo“ Anglijoje imsis futbolo

Publikuota: 2017-08-16 09:08
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Biudžetinius telefonus gaminantis „Leagoo“ Anglijoje imsis futbolo Kiekvienos kompanijos pagrindinis tikslas – parduoti kuo daugiau gaminamos produkcijos. Tačiau norint pasiekti geriausių rezultatų – dažnai tik standartiniai pardavimų metodai nepadeda, todėl gamintojai ieško įvairių kitų sprendimų. Vienas tokių – bendradarbiavimas su kitais prekiniais ženklais ar asmenybėmis.

Kinijos milžinė „Huawei“ bendradarbiavimo sutartį sudariusi su Argentinos futbolo žvaigžde Lioneliu Messi, „Nubia“ dirba kartu su Cristiano Ronaldo, o „Vivo“ turi sutartis su NBA ir FIFA. 2016 metais su Anglijos „Premier“ lyga bendradarbiavo ir išmaniųjų telefonų gamintojas „Leagoo“.

Visai neseniai kompanijos prezidentas Johnsonas Zhuangas paskelbė, jog „Leagoo“ ruošia didžiulę staigmeną visiems gamintojo ir futbolo gerbėjams. Anksčiau buvo manoma, jog bendradarbiavimo pradžios proga kompanija ketina pristatyti ir naują išmanųjį telefoną Anglijoje, tačiau šios kalbos nurimo, o ir pats gamintojas neanonsuoja jokių pristatymų už Kinijos ribų.

Tiesa, buvo pasirodę spėjimų, kad tai gali būti naujasis „Leagoo KIICAA MIX“ su „Sharp“ ekranu ir dviguba OV kamera – apie šį modelį kurį sukosi labai daug gandų ir spėjimų, tačiau jo anonsais įvyko prieš kelias savaites, kaip įprasta Kinijos rinkoje. Kaip jau įprasta, nors ir anonsuotą Kinijos rinkoje, šį telefoną gali įsigyti viso pasaulio pirkėjai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!