Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/60112/uz-instagram-irasus-milziniskos-sumos-ronaldo-ir-lebronui/spausdinti/

Už „Instagram“ įrašus – milžiniškos sumos Ronaldo ir LeBronui

Publikuota: 2017-07-12 09:25
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Garsiausios pasaulio bendrovės turi gerokai pakratyti pinigines, jei trokšta pasireklamuoti Madrido „Real“ lyderio Cristiano Ronaldo socialinio tinklo paskyroje.

32-ejų portugalas yra pats populiariausias sportininkas tinkle „Instagram“ ir jaučia savo vertę. Vienas reklaminis pranešimas čia kainuoja 400 tūkst. JAV dolerių. Tarp visų pasaulio pramogų ir sporto žvaigždžių C. Ronaldo užima trečiąją vietą.

Brangiausiai vertinamas krepšininkas šiuo atžvilgiu – LeBronas Jamesas. Klivlando „Cavaliers“ žvaigždė už vieną įrašą socialiniame tinkle gauna apie 120 tūkst. JAV dolerių bei bendrame sąraše užima devintąją vietą.

Tai yra vieninteliai du sportininkai, patenkantys į daugiausia šioje kategorijoje uždirbančių pasaulio žmonių dešimtuką. Pirmąją vietą jame užima dainininkė ir aktorė Selena Gomez, už kiekvieną reklaminį įrašą gaunanti po maždaug 550 tūkst. JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!