Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59982/vis-daugiau-pozymiu-rodo-kad-naujasis-iphone-veluos/spausdinti/

Vis daugiau požymių rodo, kad naujasis „iPhone“ vėluos

Publikuota: 2017-06-30 13:17
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mantas Bakutis
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Kompanija „Apple“ šiuo metu ruošiasi ypač didelei savo artėjančio flagmano „iPhone 8“ paklausai, tad tikimasi, kad jo gamybos procesas prasidės pastebimai greičiau, nei manyta. Nepaisant to, telefono pristatymas gali būti atidėtas, nes nebus pagaminta pakankamai vienetų.

Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ turėjo „Apple“ parūpinti apie 92 milijonus OLED ekranų šiems metams, nes tokią dvejų metų sutartį pasirašė šios abi kompanijos, o „Samsung“ tapo išskirtiniu OLED ekranų tiekėju. Nepaisant to, kaip praneša įvairūs rinkos šaltiniai, 5.8 colio įstrižainės OLED ekranų nespėjama pagaminti tiek, kiek jų reikėtų. Naujausiuose pranešimuose nurodoma, kad „Samsung“ spės pagaminti tik 3–4 milijonus tokių ekranų iki rugsėjo mėnesio.

Tai gali ne tik nukelti „iPhone 8“ pasirodymo datą, tačiau ir sujaukti „Apple“ planus. Labai tikėtina, kad kompanijai nepavyks parduoti 200 milijonų „iPhone“ telefonų per metus, kaip buvo planuota. Tai taip pat gali paveikti ir „Apple“ bei „Samsung“ susitarimą, tačiau kol kas neaišku, kaip. Labai tikėtina, kad „Apple“ nuspręs ateityje naudotis ne tik „Samsung“ paslaugomis.

Vis daugiau požymių rodo, kad naujasis „iPhone“ vėluos

„Apple“ yra šiek tiek ramesnėje pozicijoje kalbant apie „iPhone 7S“ modelius, nes šie ir toliau naudos, kaip teigiama, LCD tipo ekranus, tad jų reikiamas kiekis bus paruoštas laiku. Viena aišku, kad rugsėjo mėnesį vykstančiame renginyje žiniasklaidai tiek naujos kartos modelis, tiek ir atnaujintas modelis bus pristatyti, tačiau vis dar neaišku, ar jie abu pasirodys tuo pačiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!