Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59723/eso-paprastina-sutarciu-sudaryma-su-verslu/spausdinti/

ESO paprastina sutarčių sudarymą su verslu

Publikuota: 2017-06-08 17:14
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo šių metų gegužės pabaigos elektros ir dujų skirstymo bendrovė „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) supaprastino sutarčių pasirašymą su verslo klientais. Pasirašydama sutartis su įmonėmis, kurios veiklai nuomojasi patalpas, ESO nebeprašo trišalio susitarimo su patalpų savininkais. Tokiu būdu verslui greičiau ir patogiau suteikiamos veiklai būtinos paslaugos.

Anksčiau patalpas išsinuomojusi įmonė sutartį su ESO dėl elektros pirkimo-pardavimo arba persiuntimo paslaugų galėjo pasirašyti tik gavusi patalpų savininko raštišką sutikimą. Pernai ESO su įmonėmis, kurios nuomojasi patalpas, pasirašė beveik 4 tūkst. sutarčių su trišaliais susitarimais. Dabar šio dokumento iš verslo nebeprašoma.

Anot ESO Paslaugų tarnybos direktoriaus Igno Pranskevičiaus, tai ypač aktualu didelėms įmonėms, kurios, pavyzdžiui, savo veiklai iš skirtingų savininkų nuomojasi nuo kelių iki keliasdešimt pastatų.

„Verslui ypač svarbu greitai ir patogiai gauti paslaugas, todėl nuolat peržiūrime vidaus procesus ir siekiame prisidėti prie verslo aplinkos gerinimo. Apjungdami savo procesus ir juos skaitmenizuodami mažiname administracinę naštą ir taupome klientų laiką“, – sakė ESO Paslaugų tarnybos direktorius I. Pranskevičius.

Pasak jo, taip pat nuo šiol įmonės, norinčios užsisakyti ESO paslaugas, tai gali padaryti ir vieno skambučio metu trumpuoju ESO klientų aptarnavimo numeriu 1802. ESO konsultantas parengs sutartį ir ją klientui pateiks pasirašyti jam patogiu būdu. Iki šiol įmonės prašymus sudaryti sutartį galėjo pateikti per savitarnos portalą arba „Gilės“ klientų aptarnavimo centruose.

ESO specialistų parengtą sutartį verslo klientai per manogile.lt paprastai gauna per 2 darbo dienas ir gali pasirašyti elektroniniu būdu. Taip taupomas laikas, nes nereikia vykti į klientų aptarnavimo centrą.

ESO verslui siūlo rinktis tokį elektros persiuntimo tarifų planą, koks geriausiai atitinka jo poreikius. Koks elektros tarifų planas yra palankiausias, galima pasitikrinti ESO palankiausio tarifo plano skaičiuoklėje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!