Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59539/michelle-messina-startuoliai-mirsta-ne-nuo-zmogzudystes-o-nusizudo-patys/spausdinti/

Michelle Messina: „startuoliai miršta, ne nuo žmogžudystės, o nusižudo patys“

Publikuota: 2017-05-23 16:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau rytoj, „Vilnius Tech Park“, 10 val. prasidės ilgai laukta penktoji „LOGIN Startup Fair“. Šiemet renginys dar įvairesnis, nes laukia gausesnis būrys trečiųjų šalių startuolių, besidominčių galimybe kurti ir augti Lietuvoje ir ES.

Pirmąją dieną „LOGIN Startup Fair“ pagrindinėje scenoje, globojamoje „Trustpilot“, bus galima išgirsti ilgametės Silicio slėnio startuolių konsultantės, „Explora International“ vadovės Michelle E. Messina pranešimą „Startuoliai miršta, ne nuo žmogžudystės, o nusižudo patys“. Michelle pirmąją savo kompaniją pardavė, kai jai buvo 19 metų. Šiandien ji treniruoja startuolius, investuotojus ir mentorius, kaip geriau veikti Silicio slėnyje. Iki šiol Michelle yra dirbusi daugiau nei 50 pasaulio šalių ir yra išklausiusi daugiau nei 1000 naujų startuolių pristatymų, kuriančių įvairiausiose nišose. Startuolių forumo konferencijoje pranešėja diskutuos ir dalinsis įžvalgomis apie startuolių prigimtį, jų veikimo ypatumus ir analizuos priežastis, kodėl 9 iš 10 startuolių neišgyvena.

Tą pačią dieną mugės lankytojai turės galimybę išklausyti ir kitų pranešėjų, tokių kaip daugiau nei milijoną klientų 16-oje pasaulio šalių turinčios populiariausios Europoje taksi užsakymo programėlės „Taxify“ įkūrėjo Markus Vilig, ar pasaulyje jau įvertinto ir puikiai pripažįstamo lietuvių kurto išmaniojo žuvų ieškiklio „Deeper“ produkto kūrimo vadovo Donato Malinausko pranešimus.

Visi norintys galės nemokamai ieškoti įkvėpimo. Renginys sutrauks daugiau nei 50 atrinktų perspektyviausių regiono startuolių, virš 40 vietinių ir užsienio rizikos kapitalo fondų bei sukurs tūkstančius naujų kontaktų: per dvi dienas vyks susitikimai su investuotojais, bus organizuojamas startuolių pristatymų konkursas.

Pasaulinio lygio pranešėjai, techninės įrangos ir išradimų zona, dirbtuvės, naujos pažintys – tai tik dalis to, kas laukia „Login Startup Fair“ lankytojų. Startuolių mugėje taip pat bus galima paragauti gatvės maisto bei sudalyvauti startuolių barbekiu.

„Login Startup Fair“ metu „Vilnius Tech Park“ rezidentai, tokie kaip „CGTrader“, „TeleSoftas“, „Oberlo“, „Google“ susiburs ir pristatys savo veiklas. Taip pat lankytojai turės unikalią galimybę dalyvauti nemokamose ekskursijose po šį autentišką ir modernų parką.

Nemokama „LOGIN startup Fair“ duris atveria gegužės 24-ąją, viena diena anksčiau nei pagrindinė LOGIN konferencija. Mugė yra VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojamas pagrindinis startuolių renginys Vidurio ir Rytų Europoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!