Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59525/deloitte-geriausia-2017-m-mokesciu-ir-sandoriu-kainodaros-konsultaciju-imone/spausdinti/

„Deloitte“ – geriausia 2017 m. mokesčių ir sandorių kainodaros konsultacijų įmonė

Publikuota: 2017-05-22 14:00
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Tryliktą kartą „International Tax Review“ (ITR) organizuojamuose Europos mokesčių apdovanojimuose tarptautinė audito ir verslo konsultacijų įmonė „Deloitte“ paskelbta geriausia 2017 m. Europos sandorių kainodaros bei mokesčių konsultacijų įmone. „Deloitte“ taip pat buvo pripažinta geriausia 2017 m. sandorių kainodaros įmone ir mokesčių konsultacijų bendrove Baltijos šalyse.

Minėtieji apdovanojimai įteikti iškilmingos vakarienės metu, Savoy viešbutyje, Londone. ITR apdovanojimai nuo 2005 m. kasmet įteikiami įmonėms, pasižyminčiomis novatorišku ir visapusišku požiūriu į klientą. Trofėjai skirti geriausioms mokesčių ir sandorių kainodaros įmonėms 27-iose jurisdikcijose.

Šis įvertinimas „Deloitte“ suteiktas už klientams teikiamas inovatyvias ir kokybiškas mokesčių bei sandorių kainodaros konsultacijų paslaugas, taip pat už išsamias tarptautinių sandorių konsultacijas, leidžiančias klientams efektyviau spręsti verslo problemas. „Deloitte“ tarptautinį tinklą sudaro aukštos kvalifikacijos ekspertų komanda, gebanti pasiūlyti tinkamiausius sprendimus sudėtingoms klientų verslo problemoms spręsti.

„International Tax Review“ – stiprėjančios „Deloitte“ pozicijos Vidurio ir Rytų Europos regione įrodymas. „Deloitte“ ekspertų pastangos, žinios, patirtis iškovojo mums lyderio poziciją mokesčių konsultavimo paslaugose, todėl esu ypač dėkinga kolegoms, kurie maksimaliai prisideda prie klientų verslo problemų sprendimo ir tuo pačiu prie mūsų įmonės sėkmės. Klientai iš mūsų tikisi ne tik pagalbos mokestiniais klausimais, tačiau mato mus kaip savo strateginį verslo partnerį. Būtent todėl darome viską, kad patenkintume jų lūkesčius“, – sako „Deloitte“ partnerė Baltijos šalims Kristine Jarve.

2016 m. „Deloitte“ buvo pripažinta geriausia sandorių kainodaros įmone Baltijos šalyse bei geriausia mokesčių konsultacijų bendrove Vidurio ir Rytų Europos regione.

ITR – tai prestižinis mokesčių ir teisės profesionalų vertinamas leidinys, pateikiantis ne tik svarbiausias pasaulines mokesčių naujienas, bet ir skiriantis daug dėmesio pajamų ir netiesioginių mokesčių, sandorių kainodaros, mokestinių ginčų, tarptautinių mokesčių klausimams. ITR apdovanojimams nominuojamos tos bendrovės, kurių paskutinių kalendorinių metų portfolio apima daugelį inovatyvių ir reikšmingų projektų.

Laimėtojai nustatomi kruopščiai išanalizavus kandidatuojančių įmonių užpildytas formas, kuriose pateikiami solidžiausi įgyvendinti projektai. Bendrovių paraiškas vertino ITR redakcinė kolegija, atlikusi rinkos tyrimus bei keletą mėnesių analizavusi klientų ir profesionalų atsiliepimus apie kiekvienos įmonės įgyvendintus projektus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!