Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59462/sap-ir-google-plecia-bendradarbiavima/spausdinti/

SAP ir „Google“ plečia bendradarbiavimą

Publikuota: 2017-05-16 13:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kovą apie strateginę partnerystę pranešusios Vokietijos programinės įrangos milžinė SAP ir interneto paieškos lyderė „Google“ plečia bendradarbiavimą – „Google“ debesų kompiuterijos platformoje vartotojai nuo šiol galės naudotis SAP S/4HANA ir SAP „Business Warehouse“ programomis.

„Verslui tai suteiks galimybę dar paprasčiau ir greičiau žengti skaitmeninės transformacijos keliu ir priimti sprendimus atsižvelgiant į realiu laiku gaunamus duomenis. Naudotis visais SAP privalumais ir galimybėmis verslas gali neįdiegdamas programinės įrangos savo serveriuose, o pasinaudodamas „Google“ debesų kompiuterijos platformos infrastruktūra“, – sako SAP pardavimo vadovas Lietuvoje Kęstutis Kasakaitis.

„Google“ ir SAP taip pat planuoja sutelkti jėgas verslo skaitmenizacijos srityje ir pasiūlyti klientams tokius sprendimus kaip su vartotoju kalbančios programos, kurios padėtų patogiau valdyti sudėtingus įmonių veiklos procesus ir finansines operacijas bei atsakytų į klausimus apie konkrečią bendrovę. Tam „Google“ ir SAP planuoja sujungti SAP patirtį verslo procesų valdyme, „Google“ dirbtinio intelekto paslaugas, tokias kaip vertimo ir kalbos programos ir atviro kodo besimokančių mašinų biblioteką „TensorFlow“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!