Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59442/elko-group-pristato-nauja-prekes-zenklo-koncepcija/spausdinti/

„ELKO Group“ pristato naują prekės ženklo koncepciją

Publikuota: 2017-05-15 12:44
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Naujų technologijų pažanga pakeitė mūsų kasdienį gyvenimą tiek, kad produktų kelias iki kliento reikalauja naujo požiūrio ir naujų metodų.

„ELKO Group“, kaip IT produktų ir sprendimų platintojams, dalyvaujantis tiekiant naujas technologijas rinkai, nuolat susiduria su galimybėmis ir iššūkiais.

„Mums, kaip tiltui tarp Vakarų ir Azijos tiekėjų bei mūsų rinkų (24 skirtingos rinkos, daugiausiai esančios Rytų Europoje), vienas dalykas yra tapęs prioritetu – tai būtinybė užtikrinti žinių ir technologijų mainus. Abejomis kryptimis: iš gamintojų partneriams ir atgal iš rinkos gamintojams. Mes tikime, kad mūsų kaip kompanijos būsima sėkmė priklauso nuo mūsų komandos mokymosi proceso bei gebėjimo efektyviai perteikti žinias visoje tiekimo grandinėje. Pagerėjęs gilių technologinių žinių prieinamumas paspartina mūsų bendrą pažangą. Mūsų naujasis logotipas ir jį lydinti istorija – tai pirmasis akivaizdus įrodymas, kaip „ELKO Group“ transformuojasi kartu su rinka, didindama našumą ir užtikrindama tvarią pažangą“, – sako Svens Dinsdorfs, „ELKO Group“ generalinis direktorius.

„ELKO Group“ naujojo prekės ženklo koncepcija atspindi mūsų kaip platintojo vaidmenį – sujungti rinkos, tiekimo ir pardavimų kanalų ekspertizę bei patirtį, ir padaryti visa tai laisvai prieinama visiems partneriams.

ELKO logotipą sudaro tekstas „ELKO“ su integruotu grafiniu ženklu „<“. Grafinis ženklas reiškia platų požiūrį, kuris leidžia sujungti mūsų partnerių žinias ir suprasti klientų įžvalgas. Jis taip pat simbolizuoja vietą, nuo kurios prasideda mūsų produktų ir paslaugų įvairovė.

„Naujo prekės ženklo atsiradimui yra dvi priežastys. Pirma, vaizdinė kalba turi atspindėti mūsų viziją ir poziciją. Naujas įvaizdis yra papildomas impulsas paspartinti mums itin svarbią transformaciją. Antra, mes siekiame vieningos prekės ženklo strategijos – vienoda istorija ir įvaizdis visose mūsų atstovaujamose šalyse“, – teigė Inese Kalveite, „ELKO Group“ marketingo direktorė, komentuodama prekės ženklo politiką.

Kartu su naujojo prekės ženklo pristatymu, startuoja naujas „ELKO Group“ internetinis puslapis. Vietinės interneto svetainės bus atnaujintos iki gegužės mėnesio pabaigos. Bendrai ELKO prekės ženklo atnaujinimas truks iki trijų mėnesių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!