Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59274/samsung-galaxy-s8-jau-galima-isigyti-ir-lietuvos-parduotuvese/spausdinti/

„Samsung Galaxy S8“ jau galima įsigyti ir Lietuvos parduotuvėse

Publikuota: 2017-04-28 16:00
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo šiandien Lietuvoje startuoja oficialūs naujausių „Samsung“ telefonų „Galaxy S8” ir „Galaxy S8+“ pardavimai. Naujieji kompanijos flagmanai išsiskiria aptakiu dizainu bei pažangiu „Infinity“ ekranu beveik neturinčiu rėmelio. Telefonas taip pat turi akių rainelės skaitytuvą, patobulinta kamerą, greitesnį procesorių bei kitas šiuolaikiniam vartotojui aktualias savybes.

„Geri „Galaxy S8” ir „Galaxy S8+“ išankstinių užsakymų rezultatai Lietuvoje jau parodė, kad vis daugiau lietuvių nelieka abejingi inovacijoms ir nori turėti patikimą bei modernų premium klasės išmanųjį telefoną. Naujasis „Galaxy S8“ turi visas tautiečiams svarbiausias išmaniojo savybes – kokybišką ekraną, galingą procesorių, stilingą dizainą ir pažangią kamerą, – sako Simonas Skupas, Samsung Electronics Baltics vadovas Lietuvoje. – Be to, siekiant praplėsti pramogų įvairovę bei palengvinti kasdienius darbus, telefonas suderinamas su tokiais įrenginiais kaip „Gear 360“ kamera, „Gear VR“ virtualios realybės akiniai ir stovas „Samsung Dex“, prijungiantis išmanųjį prie monitoriaus.“

„Galaxy S8” telefonas pasižymi 5,8 colių ekranu, o „Galaxy S8+“ turi didesnį – 6,2 colių ekraną. Pastarųjų išankstinių užsakymų metu rezervuota dukart saugiau nei prognozuota. Toks rezultatas tik dar kartą parodė, kad vis daugiau vartotojų renkasi išmaniuosius dideliais ekranais, kurie itin patogūs peržiūrėti vaizdo turinį, naršyti internete ir atlikti su darbu susijusias užduotis. Beje, išankstiniai užsakymai parodė vartotojų preferencijas ir telefono spalvos atžvilgiu – net kas trečias pirkėjas panoro ne klasikinės juodos, tačiau originalios orchidėjos pilkos spalvos.

Svarbiausi faktai apie naujuosius „Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“

  • „Infinity“ ekranas apima visą priekinę išmaniojo dalį, be to telefonas nebeturi fizinio namų mygtuko, todėl visas jo paviršius tolygus.
  • Naujasis flagmanas turi akies rainelės skaitytuvą, leidžiantį telefoną atrakinti vienu žvilgtelėjimu. Kiekvieno žmogaus akies rainelės yra unikalios, todėl tai itin patikimas telefono turinio apsaugos būdas.
  • Įrenginys turi 8 MP priekinę kamerą bei 12 MP galinę kamerą su F1.7 objektyvu. Tai leidžia išgauti aukščiausios kokybės nuotraukas net ir esant labai prastam apšvietimui ar fotografuojant judantį objektą.
  • Šis telefonas yra pirmasis rinkoje, kuriame įdiegtas 10 nm procesorius. Būtent dėl to telefonas yra dar greitesnis ir, nepaisant to, ekonomiškiau naudoja baterijos energiją.
  • Tęsiant naujausių „Samsung“ telefonų tradicijas, įrenginys apsaugotas IP68 standartu, reiškiančiu, kad yra atsparus dulkėms ir gali išbūti panardintas po vandeniu net pusę valandos.
  • Taip pat telefono atmintį galima praplėsti „microSD“ kortele iki 256 GB dydžio, jam būdinga greitojo ir bevielio įkrovimo funkcija.
  • Išskirtinai Baltijos šalių gyventojai į telefoną turi galimybę atsisiųsti nemokamą programėlę „Galaxy Care“ ir taip apdrausti savo įrenginį nuo ekrano dūžių bei vandens žalos.

Jau nuo šiandien firminėse „Samsung“ bei kitose elektronikos prekių parduotuvėse Lietuvos gyventojai gali rinktis iš dviejų flagmanų spalvų: vidurnakčio juodos ir orchidėjų pilkos. Į komplektaciją įeina ir itin kokybiškos „Harman AKG“ ausinės, suteikiančios puikią garso kokybę. Rekomendacinė „Galaxy S8” kaina – 809 Eur, o „Galaxy S8+“ – 909 Eur. Taip pat nuo šiandien vartotojai Lietuvoje galės įsigyti ir naujausią virtualios realybės įrenginį „Gear VR“ (129 Eur) bei nuo liepos vidurio naują 360 laipsnių kampu filmuojančią ir gyvai transliuoti leidžiančią kamerą „Gear 360”.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!