Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59133/paysera-tickets-pristate-naujove-bilietu-platinimo-savitarnos-svetaine/spausdinti/

„Paysera Tickets“ pristatė naujovę – bilietų platinimo savitarnos svetainę

Publikuota: 2017-04-19 13:42
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Bilietų platinimo sistema „Paysera Tickets“ pristatė naują galimybę renginių organizatoriams. Sukurta savitarnos svetainė, leidžianti savarankiškai kurti ir valdyti renginį internetu.

Nuo šiol organizatoriai lengvai gali sukurti renginį patys ir pradėti prekiauti bilietais vos per kelias minutes. Nuotoliniu būdu galima užregistruoti renginį, nustatyti jo datą, vietą, bilietų kainas, skelbti akcijas ir stebėti pardavimų ataskaitas.

„Lietuvoje tai pirma tokio tipo svetainė, kurioje pats organizatorius gali lengvai sukurti renginį, nesvarbu ar jis skirtas 50 tūkst. ar tik 50 žmonių auditorijai. Pati sistema ir renginio sukūrimas yra nemokamas, kainuoja tik įmokų surinkimas už sėkmingai apmokėtus bilietus, tačiau jeigu renginys yra nemokamas, tai niekas ir nekainuoja“, – dėsto „Paysera“ produktų skyriaus vadovas Justas Noreika.

„Paysera Tickets“ bilietų platinimo sistema neturi jokių paslėptų ar dvigubų mokesčių, kuriuos dažnai taiko kiti rinkos žaidėjai.

Tarkime, Lietuvoje tradicinės bilietų platinimo sistemos taiko įvarius mokesčius ne tik renginių organizatoriams, bet ir pirkėjams. Taip pat norint įsigyti bilietus tradicinėse bilietų platinimo sistemose reikia registruotis. Tuo tarpu per „Paysera Tickets“ pirkėjai gali įsigyti bilietus be jokios registracijos.

„Mums atrodo absurdiška apmokestinti pirkėją ir dar jį priversti registruotis norint įsigyti bilietus. Kodėl aš turiu registruotis? Aš juk noriu tik bilieto į teatrą ar kitą renginį. „Paysera Tickets“ požiūris yra visai kitoks, mes nereikalaujame iš pirkėjo registruotis bei įsigyjant bilietą mes neperšame kitų renginių“, – tikina pašnekovas.

J. Noreika priduria, kad renginių organizatoriams yra suteikiama galimybė surinkti įvairią jiems reikalingą informaciją. Tarkime, bėgimo maratonų organizatoriai gali iš karto paprašyti užpildyti informaciją: koks marškinėlių, batų dydis ar kokio ilgio trasą bėgsite. Tai labai naudinga organizatoriams, nes jie iš anksto gali planuoti kokio dydžio ir kiek reikės marškinėlių ar kitos atributikos.

„Paysera Tickets“ bilietų platinimo sistemai 2016 metai buvo sėkmingi, o parduotų bilietų suma siekė 1 mln. 912 tūkst. EUR.

Produktų skyriaus vadovas J. Noreika džiaugiasi, kad praėjusiais metais susilaukė ir didžiųjų renginių organizatorių dėmesio.

„Pernai jau atsiriekėme dalį bilietų platinimo rinkos, tad jeigu ir toliau augsime tokiais tempais, mes tikrai tapsime rinkos lyderiais. Tikimės, kad ši savitarnos svetainė dar labiau paskatins renginių organizatorius rinktis mūsų bilietų platinimo sistemą, nes be kainos pranašumo, dabar turėsime ir didesnį patogumą“, – įsitikinęs J. Noreika.

Per „Paysera Tickets“ bilietus jau platino tokie žymūs renginiai kaip: „Galapagai“, „No Limits“ motyvacijos konferencija, „Bliuzo naktys“, „Mėnuo Juodaragis, „Roko Naktys“, LOGIN konferencija ir kiti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!