Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/59101/tele2-klientai-pirmieji-lietuvoje-gavo-samsung-galaxy-s8/spausdinti/

„Tele2“ klientai pirmieji Lietuvoje gavo „Samsung Galaxy S8“

Publikuota: 2017-04-18 07:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Tele2“ klientai pirmieji Lietuvoje gavo „Samsung Galaxy S8“Antradienio nakties du lietuviai nepamirš ilgai – iš karto po vidurnakčio jiems pirmiesiems buvo įteikti naujausi kompanijos „Samsung“ telefonai „Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“. Klientams išmaniuosius telefonus balandžio 18-osios naktį asmeniškai pristatė Petras Masiulis, Lietuvos mobiliojo ryšio lyderės „Tele2“ generalinis direktorius.

„Džiaugiuosi, kad mūsų klientai pirmieji Lietuvoje gali įsigyti naujausius „Samsung“ flagmanus. Būdami lyderiais visomis priemonėmis stengiamės užtikrinti, kad būtent mūsų klientai gautų geriausius pasiūlymus – ir pirmuosius telefonų modelius“, – sakė P. Masiulis.

Naujuosius „Samsung Galaxy“ iš anksto užsisakyti panoro ne vienas šimtas „Tele2“ klientų. Gamintojo reikalavimai numato, kad iš anksto užsakytus telefonus klientams pristatyti galima ne anksčiau nei balandžio 18 d. Visiems kitiems išankstinius užsakymus patvirtinusiems klientams pristatymai bus pradėti nuo ankstaus ryto.

„Tele2“ būtent taip ir padarė – pirmuosius telefonus bendrovės vadovas klientams įteikė Vilniaus širdyje, Katedros aikštėje, bokšto laikrodžiui paskelbus balandžio 18-osios pradžią. Pirmoji Lietuvoje išmaniojo „Galaxy S8“ savininkė Rasa Jasiulytė teigė likusi maloniai nustebinta.

„Sužinojusi, kad būsiu pirmoji, gavusi naujausią „Samsung“ telefoną, labai nudžiugau. Telefono ilgai laukiau ir esu labai patenkinta, kad šį modelį gavau pirmoji Lietuvoje“, – sakė R. Jasiulytė. Tuo tarpu pirmąjį išmanųjį „Galaxy S8+“ įsigijęs Andrius Prieskienis pasakojo, kad jį ypač sužavėjo naujųjų modelių duomenų apsaugai naudojami biometriniai duomenys – ne tik piršto atspaudas, bet ir akies rainelės atpažinimo funkcija. Taip pat ir tai, kad šie telefonai yra atsparūs vandeniui ir ypač didelį ekraną.

„Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“ ekrano įstrižainė siekia 6,2 colio. „Namų“ mygtukas yra integruotas į telefono ekraną, todėl suteikia įrenginiui kompaktiškumo – šių „Samsung“ išmaniųjų išmatavimai yra mažesni už kitų gamintojų telefonus su mažesnėmis įstrižainėmis.

„Samsung Galaxy S8“ bei „Samsung Galaxy S8+“ modeliai „Tele2“ kainuos 809 ir 909 eurus. Vartotojai galės rinktis iš „Midnight Black“ bei „Orchid Grey“ spalvų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!