Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58939/sap-ir-siemens-pasiulys-bendra-sprendima-energijos-gamintojams-ir-vartotojams/spausdinti/

SAP ir „Siemens“ pasiūlys bendrą sprendimą energijos gamintojams ir vartotojams

Publikuota: 2017-03-31 12:49
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vokietijos bendrovės „Siemens“ ir SAP pasirašė bendradarbiavimo susitarimą, pagal kurį SAP visame pasaulyje pardavinės „Siemens“ sukurtą energetikos įmonių duomenų analizės sprendimą „EnergyIP“. Ši bendra dviejų kompanijų iniciatyva padės energetikos ir komunalinių paslaugų bendrovėms spręsti skaitmeninės ekonomikos keliamus iššūkius. „EnergyIP“ nuo šiol bus galima įsigyti tiesiai iš SAP, taip supaprastinant klientams įsigijimo ir programos palaikymo procesus. Planuojama, kad „SAP® Meter Data Management by Siemens” pavadintą sprendimą klientai galės įsigyti jau antrajame 2017 m. ketvirtyje.

SAP ir „Siemens“ pasiūlys bendrą sprendimą energijos gamintojams irvartotojams

SAP ir „Siemens“ padės komunalinių paslaugų rinkoje veikiantiems klientams ne tik realiu laiku apdoroti didžiuosius duomenis, kuriuos generuoja milijonai skaitiklių bei daviklių, bet ir pateiks išvadas bei įžvalgas, būtinas siekiant pagerinti paslaugų teikimo kokybę ir geriau suprasti vartotojus.

SAP ir „Siemens“ sprendimai bus pritaikomi ir didžiosiose elektrinėse ir elektros mikro tinkluose. „Siemens“ išmanaus tinklo programų platforma „EnergyIP“ kartu su SAP siūlomais sprendimais komunalinių paslaugų sektoriui pasieks apie pusę visų pasaulio energetikos įmonių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!