Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58907/pazangus-duomenu-analitikos-sprendimai-nuo-siol-ir-lietuvoje/spausdinti/

Pažangūs duomenų analitikos sprendimai – nuo šiol ir Lietuvoje

Publikuota: 2017-03-30 10:33
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pažangių IT sprendimų platintoja „Baltimax“ paskelbė apie partnerystę su duomenų analitikos sprendimų kūrėja „Tableau Software“. Nuo šiol įmonės klientai ir partneriai turės galimybę efektyviau dirbti su duomenimis bei žymiai paprasčiau juos analizuoti.

„Tableau Software“ yra pasaulinė verslo analitikos sprendimų lyderė, kurios programiniais įrankiais naudojasi tokios įmonės, kaip „Netflix“, „Lufthansa“, „Jaguar Land Rover“. Pagrindinis „Tableau“ sprendimų privalumas yra tas, kad jie leidžia greitai analizuoti, vizualizuoti, dalintis ir, svarbiausia, geriau suprasti bet kokios apimties duomenis.

„Tinkami duomenų analitikos sprendimai padeda įmonėms lengviau daryti įžvalgas, kurių pagalba galima tobulinti savo produktus ar paslaugas, pamatuoti veiklos rodiklius. Džiaugiamės tapę „Tableau“ partneriu Baltijos šalyse, tai leis mums pasiūlyti pažangius duomenų analitikos sprendimus savo partneriams bei klientams“, – teigia „Baltimax“ vadovas Andrius Mickevičius.

Su duomenų analitikos sprendimais bus galima susipažinti balandžio 13 d. Vilniuje vysiančiame renginyje „The Tableau Experience – Vilnius“, kuriame „Tableau Software“ kvies pažvelgti į duomenų analitiką nauju kampu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!