Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58882/qualcomm-pakomentavo-gandus-apie-draudima-pardavineti-exynos-procesorius/spausdinti/

„Qualcomm“ pakomentavo gandus apie draudimą pardavinėti „Exynos“ procesorius

Publikuota: 2017-03-29 10:21
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Praėjusią savaitę internete pasirodė gandų, kad bendrovė „Qualcomm“ 25-riems metams uždraudė „Samsung“ parduoti savo lustus trečiųjų šalių gamintojams. Pranešimuose teigiama, kad „Qualcomm“ pasinaudojo vienu iš savo patentų, kurį Pietų Korėjos bendrovė naudoja gamindama savo mikroschemų rinkinius.

Analitikai pamanė, kad „Qualcomm“ taip nusprendė atsikratyti konkurento. „Qualcomm“ atstovai nusprendė paneigti gandus ir paskelbė oficialų pareiškimą.

„Qualcomm“ pakomentavo gandus apie draudimą pardavinėti „Exynos“ procesorius

„Internete pasirodė publikacijų apie tai, kad „Qualcomm“ neleidžia „Samsung“ pardavinėti savo lustų kitoms įmonėms. Atsižvelgiant į tai, „Qualcomm“ išleido oficialų pareiškimą: bendrovė „Qualcomm“ niekada netrukdė „Samsung“ lustų pardavimui trečiosioms šalims, o mūsų susitarimai neturi atitinkamų punktų. Bet koks priešingas pareiškimas yra netiesa“, – pranešė „Qualcomm“ atstovai.

Taigi, nėra jokios priežasties panikuoti, o „Samsung“ procesoriai bus toliau naudojami ir kitų gamintojų prietaisuose, kol Pietų Korėjos bendrovė nenuspręs kitaip.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!