Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5881/ibm-padedant-norby-telecom-zengia-i-latvija-ir-lietuva/spausdinti/

IBM padedant, „Norby Telecom“ žengia į Latviją ir Lietuvą

Publikuota: 2006-11-07 13:22
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Didžiausias Baltijos šalių „WiMAX“ bevielio interneto operatorius „Norby Telecom AS“ su IBM sudarė kompiuterinės įrangos „outsource“ sutartį, pagal kurią Baltijos šalyse IBM pradės organizuoti „Norby“ „WiMAX“ įtaisų įrengimą, logistiką, priežiūrą bei garantijas. Bendradarbiaujant su IBM, netolimoje ateityje ketinama sukurti plačias „WiMAX“ interneto paplitimo sritis Latvijoje ir Lietuvoje.

„Tarp „Norby Telecom“ ir IBM sudaryta sutartis yra unikali, nes iki šiol tokios apimties „full-outsource“sutarties tarp telekomunikacijos ir kompiuterinės įrangos gamintojo nebuvo sudaryta“, sakė „Norby Telecom AS“ generalinis direktorius Oleg Shvaikovsky. „Daugiau nereikės užsiiminėti kompiuterinės įrangos platinimu, įrengimu ir priežiūra, todėl galėsime susitelkti ties savo pagrindine veikla - pasiūlyti Baltijos šalims greitus duomenų perdavimo sprendimus ir aukšto lygio IP telefonijos paslaugą“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!