Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58740/pradedami-isankstiniai-huawei-p10-uzsakymai/spausdinti/

Pradedami išankstiniai „Huawei P10“ užsakymai

Publikuota: 2017-03-20 10:34
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Naujausias flagmanas „Huawei P10“ netrukus pasieks Lietuvą – jau kovo 20 dieną pradedami išankstiniai užsakymai, o pirmieji telefonai vartotojams bus pristatyti balandžio 3 dieną. Lietuvoje bus galima įsigyti juodos, sidabrinės, auksinės bei mėlynos spalvos „Huawei P10“ išmaniuosius. Išankstinius „Huawei P10“ užsakymus priims „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“. Numatoma „Huawei P10“ kaina – 599 eurai.

„Huawei P10“ nuo pat pradžių sukėlė didelį susidomėjimą, o ypač jo laukia mėgstantys fotografuoti ir filmuoti. Kurdama naujausią flagmaną „Huawei“ atsižvelgė į svarbiausius vartotojų keliamus prioritetus išmaniesiems.

„Huawei P10“ telefonas yra plonas ir lengvas, tuo pačiu turi aukštos raiškos ekraną bei didelės talpos bateriją. Išmanusis „Huawei P10“ yra saugus dėl aukščiausios klasės pirštų antspaudų jutiklio, taip pat pasižymi sparta dėl itin galingo „Kirin 960“ procesoriaus ir vaizdo plokštės. Naujasis „Huawei P10“ turi bendradarbiaujant su „Leica“ sukurtą unikalią kamerą su dviem objektyvais, šviesai jautriais jutikliais ir pažangia programine įranga įspūdingiems portretams ir asmenukėms.

Iš anksto įsigyjantiems „P10“ modelius „Huawei“ dovanos išskirtinius priedus. Komplektacijoje bus papildomas išorinis kroviklis AP08Q bei kroviklis naudoti automobilyje, kad telefoną būtų galima greitai bet kada ir bet kur pakrauti ir baterijos užtektų visoms akimirkoms užfiksuoti. Patogiam failų perkėlimui bus pridedamas mikro USB C/USB adapteris ir USB C/USB A laidas. Taip pat fotografavimui ir filmavimui telefonu bus pridedama AF14 asmenukių lazda, kuri gali transformuotis į nedidelį trikojį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!