Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58661/kitoks-sprendimas-issinuomavo-kompiuterines-darbo-vietas/spausdinti/

Kitoks sprendimas: išsinuomavo kompiuterines darbo vietas

Publikuota: 2017-03-14 08:10
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatorius „Litgrid“ ir IT infrastruktūros ir informacinių sistemų valdymo paslaugas teikianti įmonė „Alna Intelligence“ sudarė 3 metų sutartį dėl kompiuterinių darbo vietų nuomos ir priežiūros paslaugų teikimo.

Kitoks sprendimas: išsinuomavo kompiuterines darbo vietas
© DELFI / Vilma Deveikytė

Visos sutarties vertė, įskaitant kompiuterinių darbo vietų nuomą ir migracijos bei priežiūros darbus, sudaro 481 tūkst. be PVM. Vienas iš svarbiausių faktorių, lėmusių sėkmingą projekto pradžią – greitas įrangos pristatymas ir migracija, atlikta per trumpą laiką – 24 dienas, rašoma bendrovės pranešime. Kaip teigia „Litgrid“ IT centro vadovas Valdas Merčaitis, „Alna Intelligence“ per trumpą laiką pristatė įrangą ir sudiegė ją visoje Lietuvoje esančiuose „Litgrid“ biuruose ir užtikrino migracijos proceso kokybę bei sklandumą. O tai labai svarbu užtikrinant darbo nepertraukiamumą ir duomenų saugumą.

„Alna Intelligence“ direktorius Aleksandras Samuchovas teigia, kad šis projektas buvo pavyzdinis: visų pirma reikėjo užtikrinti sklandų įrangos pristatymą, antra – prisitaikant prie kliento darbo specifikos sudiegti įrangą netrikdant „Litgrid“ personalo darbingumo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!