Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58591/iphone-8-gaus-5-8-coliu-oled-ekrana/spausdinti/

„iPhone 8“ gaus 5,8 colių OLED ekraną?

Publikuota: 2017-03-07 15:15
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Japonų svetainė „Nikkei Asian Review“ paskelbė neoficialią informaciją, kad šį rudenį „Apple“ pristatys tris naujos kartos „iPhone“ išmaniuosius telefonus, kurių vienas gaus 5,8 colių OLED ekraną ir yra preliminariai pavadintas „iPhone 8“. Gandai apie tai internete sklandė ir anksčiau, tačiau tada „Nikkei“ tvirtino, kad nauja „iPhone“ versija turės 5 colių OLED ekraną, o ne 5,8“.

Šaltinis pranešė, kad taip pat bus išleisti du nauji „iPhone“ modeliai su skystųjų kristalų ekranais. Tai atitinka ankstesnius gandus, kad „Apple“ ruošiasi išleisti du „iPhone 7s“ modelius su 4,7 ir 5,5 colių ekranais, kaip jau buvo „iPhone 7“ atveju.

Daugelyje pranašysčių apie „iPhone 8“ teigiama, kad didžiausias modelis naudos 5,8 colių OLED ekraną „nuo krašto iki krašto“, kuriame dalis paviršiaus bus skirta funkcinei zonai, kuri pakeis pradžios mygtuką, būdingą visiems „Apple“ išmaniesiems telefonams, pradedant nuo 2007 m.

„iPhone 8“ gaus 5,8 colių OLED ekraną?

Didesnis flagmano ekranas leis gamintojui dar labiau padidinti vidutinę „iPhone“ kainą, kuri, pasak „Nikkei“, dabar siekia $ 700. Nors įvairių versijų „iPhone SE“, „iPhone 6s“ ir „iPhone 7“ kaina šiuo metu yra žemesnė nei 700 dolerių, tačiau daugelis vartotojų pasirenka brangesnes išmaniųjų telefonų konfigūracijas.

Kai kurie šaltiniai teigia, kad „iPhone 8“ kainuos daugiau nei 1000 dolerių. Taip pat prognozuojama, kad visi trys „iPhone“ modeliai palaikys belaidį įkrovimą ir vietoj firminės jungties „Lightning“ gaus USB-C.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!