Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58552/saxo-bank-pradeda-bendradarbiauti-su-autochartist/spausdinti/

„Saxo Bank“ pradeda bendradarbiauti su „Autochartist“

Publikuota: 2017-03-03 12:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Saxo Bank“ skelbia pradedantis visiškai naujai integruoti „Autochartist“ technologijos instrumentus į „SaxoTraderGo“ platformą. Tai atlikus, prekyba bus paremta automatizuota technine aktyvų analize ir prekybos valiutų rinkoje signalais.

Danijos investicinis bankas „Saxo Bank“, kurio specializacija – įvairių tipų aktyvų internetinės prekybos ir investicijų sritys, pradeda bendradarbiauti su „Autochartist“. Taip siekiama, kad automatizuotos techninės analizės instrumentai ir prekybos signalai taptų lengviau prieinami „Saxo Bank“ klientams vienoje „SaxoTraderGo“ platformoje.

„Visiškai integravus „Autochartist“ programinę įrangą, klientams prieinami analizės instrumentai bus dar labiau patobulinti. Nuo šiol nebereikės atidaryti nei papildomos naršyklės, nei jokios kitos aplikacijos ar trečiųjų šalių nustatymų. Visiškai integruota „Autochartist“ technologija vienodai veikia visuose įrenginiuose, taigi techninė analizė ir prekybos valiutų rinkoje signalai yra lengvai prieinami bet kuriame kliento įrenginyje, – teigia „Saxo Bank“ prekybos platformos vadovas ir techninis analitikas Kimas Crameris Larssonas.

„Saxo Bank“ ir „Autochartist“ partnerystė rodo, kaip į ateitį žvelgiantys tarpininkai, naudodamiesi technine analize, gali savo klientams pasiūlyti paprastos, bet itin reikšmingos ir naudingos informacijos. Tokia integracija šiame pramonės sektoriuje yra išties išskirtinė, nes informacija integruojama į visą sukauptą kliento internetinės prekybos patirtį, pradedant nuo įėjimo į rinką strategijos ir baigiant išėjimo strategija. Dėl tokio požiūrio ir dėmesio klientų gerovei „Saxo Bank“ neabejotinai lyderiauja tarp pasaulio bankų“, – teigia „Autochartist“ generalinis direktorius Ilano Azbelo.

Pažangūs „Autochartist“ algoritmai nuolat „stebi“ globalias rinkas ir, atsižvelgdami į daugybę techninės analizės parametrų, parodo prekybos valiutų rinkoje signalus. Kiekvienas prekybos signalas pateikia pagrindinės analizės apžvalgą ir automatiškai apskaičiuotą pradinę kainą, nurodo, kada nuimti pelną, riboti nuostolį, kad klientai galėtų tiesiogiai prekiauti platformoje, rinkoje atsiradus galimybių.

Tokia integracija įgalina klientus naudotis ne standartiniais, o individualiais, jų pačių susikurtais filtrais. Taip siekiama pagerinti galimybes dėl jų pasirinktų aktyvų ir prekybos strategijų, be to, klientai informuojami apie svarbius įvykius rinkoje, atsižvelgiant į jų pasirinktus aktyvus.

„Nauja integruota technologija patyrusiems techninės analizės vartotojams leis naudoti daugiau instrumentų ir gerokai supaprastins ilgai trunkančią rinkos analizę. O „Autochartist“ technologiją įsigiję mažiau patirties turintys klientai, priimdami įvairius strateginius sprendimus, galės patobulinti savo prekybos strategijas, naudodamiesi tam tikrais techninės analizės elementais“, – tvirtina K. C. Larssonas.

„Saxo Bank“ veiksmingai dirba visame pasaulyje. Tai liudija ir tas faktas, kad „Autochartist“ programinė įranga bus prieinama daugiau nei 20 skirtingų kalbų, be to, jau per artimiausias savaites ji bus pristatyta visoms rinkoms.

„Autochartist“ apima daugiau kaip 50 valiutų, 200 akcijų, didžiausius indeksus, pagrindines žaliavas, be to, ji yra visiškai nemokama „Saxo Bank“ klientams. Nemokamai „Autochartist“ galės naudotis ir jos „White Lable“ klientai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!