Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58522/lg-electronics-pranesa-apie-pletra-jungtinese-amerikos-valstijose/spausdinti/

„LG Electronics“ praneša apie plėtrą Jungtinėse Amerikos Valstijose

Publikuota: 2017-03-01 13:53
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ pranešė apie planus statyti naują, daugiau kaip 77 tūkst. kv. metrų dydžio, buitinės technikos gamybos centrą Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pranešama, kad projekto metu bus įdarbinta mažiausiai 600 žmonių.

Planuojama, kad gamybos centras Tenesio valstijoje bus pažangiausias skalbimo mašinų gamybos centras pasaulyje. Nuo 2019 metų įmonė pradės gaminti aukščiausios apkrovos skalbimo mašinas. Tikimasi, kad ateityje bus išplėstos gamybos patalpos ir bus pradėta gaminti daugiau buitinės technikos tiek namams, tiek verslo sektoriui.

„Džiaugiamės galėdami pranešti apie plėtrą ir investicijas Amerikoje, naujų darbo vietų kūrimą. Pastaruosius šešerius metus LG rinkosi vietą, kuri būtų geriausia plėtrai, Tenesio valstija tam pasirodė tinkamiausia“, – sakė Dan Song, „LG Home Appliance and Air Solutions Company” prezidentas.

„LG kompanija savo investicijoms pasirinko Tenesio valstiją, ačiū įmonei už naujų darbo vietų kūrimą bei įvertinimą ir pripažinimą. LG sprendimas gamybos centrą kurti Tenesyje yra įrodymas, kad čia yra verslui palanki aplinka, patogi geografinė padėtis ir didelis kvalifikuotų darbininkų pasirinkimas“, – sakė gubernatorius Bill Haslam.

Skelbiama, kad į projektą bus investuota daugiau kaip 300 milijonų JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!