Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58296/eet-europarts-stiprina-pos-ir-auto-id-versla-su-naujo-emea-direktoriaus-paskyrimu/spausdinti/

„EET Europarts“ stiprina POS ir „Auto-ID“ verslą su naujo EMEA direktoriaus paskyrimu

Publikuota: 2017-02-10 14:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„EET Europarts“ stiprina POS ir „Auto-ID“ verslą su naujo EMEA direktoriaus paskyrimu Numatyta ambicinga ir tikslinga strategija, kuri leis „EET Europarts“ iki 2019 metų tapti viena iš pirmaujančių POS ir „Auto-ID“ platintojų visoje Europoje. Naujai paskirtas EMEA direktorius yra išrinktas tam, kad paspartintų šį procesą.

Eilė įsigijimų per pastaruosius metus sustiprino „EET Europarts“ poziciją tarp „one-stop-shop“ platintojų POS ir „Auto-ID“ versle. Bendrovė platina platų pačių didžiausių ir svarbiausių prekių ženklų POS pramonėje asortimentą, kurį sudaro produktai, įranga ir sistemos skirtos POS, AIDC, RFID bei mobilieji sprendimai. Asortimentas yra nukreiptas į mažmenines ir tinklo parduotuves, mediciną ir sveikatos priežiūrą, sandėliavimą, transportą, logistiką ir pramonę.

„Aš labai džiaugiuosi mūsų POS ir „Auto ID“ verslo plėtra per pastaruosius keletą metų, – sako įmonės vadovas John Thomas, „EET Group“. – Esame sukaupę ilgametę patirtį šiame versle, pasiekę reikšmingą organinį augimą su keturiais įsigijimais vien tik 2016 metais.“

Norėdami toliau augti POS ir „Auto-ID“ versle bei siekti didesnės sėkmės, „EET Europarts“ paskyrė naują patyrusį EMEA direktorių, kuris vadovaus POS ir „Auto ID“ verslo plėtrai.

„Mums labai malonu pranešti apie Richard Gregoire paskyrimą naujuoju EMEA direktoriumi POS ir „Auto ID“ versle. Richard atsineša su savimi itin turtingą darbo patirtį POS ir „Auto ID“ pramonėje. Prieš prisijungdamas prie mūsų komandos jis dirbo „ScanSource Europe“ kur ėjo „VP Sales Europe POS“ ir „Barcoding Division“ pareigas. Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti jį su šiomis svarbiomis pareigomis „EET Europarts“, – priduria John Thomas.

Richard Gregoire prisijungia prie „EET Europarts“ kaip ekspertas platinimo ir pardavimų sprendimuose visoje EMEA. Jis turi 17 metų „B-to-B“ patirtį. Taip pat jis yra labai patyręs verslo strategijų kūrime ir įgyvendinime bei tvirtų pardavimo komandų subūrime.

„Esu tikrai sužavėtas „EET Europarts“ pasiektais rezultatais POS ir „Auto ID“ versle per pastaruosius 3 metus. Įspūdingas organinis augimas ir keli įsigijimai pabrėžia bendrovės įsipareigojimą tapti viena iš pirmaujančių POS ir „Auto-ID“ platintojų Europoje“, – sako Richard Gregoire, naujai paskirtas EMEA direktorius, POS ir „Auto-ID EET Group“, tęsdamas: „Nekantrauju pradėti vadovauti ambicingajai POS ir „Auto-ID“ pardavimų komandai Europos mastu. „EET Europarts“ mes galime pasiūlyti montuotojams ir integratoriams platų išsamių pridėtinės vertės paslaugų asortimentą. Paslaugos, kurios būtų teikiamos paramos ir konsultavimo dizainui, pirkimui ir valdymui POS ir „Auto-ID“ projektams formoje, ir tai yra būtent tai ko profesionalūs klientai nori.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!