Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/58276/bites-salonu-tinklo-zmogiskaisiais-istekliais-rupinsis-alisa-management-laboratory/spausdinti/

„Bitės salonų tinklo“ žmogiškaisiais ištekliais rūpinsis „Alisa Management Laboratory“

Publikuota: 2017-02-09 13:28
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Bitės salonų tinklas“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su UAB „Alisa Management Laboratory“ ir pasirinko šią konsultacinę bendrovę žmogiškųjų išteklių valdymo partnere Lietuvoje. Įmonei patikėta vadovų, specialistų ir vadybininkų paieška bei atranka, taip pat „Bitės“ tyrimai. Įmonės bendradarbiauja ir Latvijos rinkoje.

„Su „Alisa Management Laboratory“ mes jau dirbame trečius metus, įsitikinome jų paslaugų kokybe atliekant darbuotojų tyrimus bei vykdant personalo atranką. Dabar nutarėme patikėti šiai bendrovei ir žmogiškųjų išteklių plėtros funkciją. Turėdami patikimą partnerį darbuotojų paieškos, atrankos ir tyrimų srityse, galėsime geriau susikoncentruoti į savo tiesioginę veiklą – teikti gyventojams kokybiškas mobiliojo ryšio paslaugas, išmaniuosius sprendimus ir konsultacijas“, – sako „Bitės“ pardavimų direktorius Giedrius Skliutas.

Personalo sprendimų, mokymų ir tyrimų bendrovės „Alisa Management Laboratory“ partnerė dr. Alisa Miniotaitė teigia, kad bendradarbiavimo sutartis su „Bitės salonų tinklu“ – išskirtinė ir vertinga, nes neapsiriboja atskiromis užduotimis, o leidžia priimti ilgalaikius, strateginę kompanijos viziją atitinkančius žmogiškųjų išteklių valdymo sprendimus.

„Bendradarbiavimas su „Bite“ – labai retas atvejis, kai mes galime stebėti darbuotoją ilgą laikotarpį: jo atrankos ir karjeros įmonėje metu. Pirmiausia darbuotoją ištiriame atrankos metu ir turime jo asmeninius bei profesinius duomenis, toliau turime galimybę stebėti, kaip atrinktas žmogus dirba. Gavę duomenis apie jo darbo rezultatus, galėsime stebėti, kaip jie koreliuoja su pradiniais. Tai – labai vertinga informacija, leidžianti atlikti gilią analizę ir priimti toliaregiškus sprendimus įdarbinant naujus specialistus“, – sako „Alisa Management Laboratory“ vadovė A. Miniotaitė.

Atrinkdama darbuotojus, „Bitė“ vadovaujasi tokiomis vertybėmis kaip darbuotojų ekspertiškumas, stiprus atsakomybės jausmas, gebėjimas lanksčiai reaguoti į pokyčius ir atvirumas vienas su kitu. Žinoma, tik bendradarbiaudami pasieksime geriausių rezultatų, tad komandiškumo jausmas yra vienas iš kriterijų renkantis naują darbuotoją. Visa tai sujungia sąvoka, naudojama „Bitės“ viduje – bitiškumas.

Šiuo metu Lietuvoje „Bitės salonų tinkle“ dirba apie 200 darbuotojų, Latvijoje – daugiau kaip 150. „Augant rinkai ir didėjant klientų poreikiui vis išmanesnėms paslaugoms, planuojame plėsti ir kolektyvą. Darbuotojų ieškome 15-oje didžiausių Lietuvos miestų. Aktyviausia plėtra Lietuvoje ir Latvijoje numatoma auginant „Bitės“ išmaniųjų salonų tinklą“, – pasakoja G. Skliutas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!