Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5799/fima-pirmoji-avaya-auksine-partnere-baltijos-salyse/spausdinti/

„Fima“ – pirmoji „Avaya“ auksinė partnerė Baltijos šalyse

Publikuota: 2006-10-25 09:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Pasaulinė komunikacijos sistemų, taikomųjų programų ir telefonijos paslaugų lyderė „Avaya“ suteikė auksinio partnerio statusą lietuviško kapitalo elektroninių inžinerinių sprendimų bendrovei „Fima“. Ji tapo pirmąja tokį statusą įgijusi bendrovė Baltijos šalyse ir 28-oji Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regione.

Nuo 1993 metų, kuomet prasidėjo „Fimos“ partnerystė su amerikiečių „Avaya“ pirmtake „AT&T“", lietuvių bendrovė įdiegė virš 400 sudėtingų „Avaya“ sistemų ir apie 1000 apskritai. Bendras įdiegtų sistemų vartotojų skaičius šiandien siekia jau beveik 100 tūkstančių.

„Auksinio partnerio statusas – geriausias mūsų kompetencijos ir svarbos diegiant įmonėms telekomunikacijų sprendimus įvertinimas“, - sakė „Fima“ generalinis direktorius Gintaras Juknevičius.

Anot „Avaya“ direktoriaus Baltijos regionui Tomo Mačernio, auksinio partnerio vardas įmonėms suteikiamas įvertinus jų darbuotojų žinių, klientų aptarnavimo bei vykdomų pardavimų lygį, didelis dėmesys kreipiamas ir parduodamų produktų spektrui. „Auksiniai“ partneriai privalo mokytis ir išlaikyti „Avaya“ egzaminus, gauti kompetenciją patvirtinančius sertifikatus. Tokių kompetentingų darbuotojų „Fimoje“ yra net 7, o įmonės pardavimai pranoko mūsų lūkesčius“, - sakė T. Mačernis.

Kasmet savo specialistus bei apie 20 klientų „Fima“ siunčia į „Avaya“ mokymo centrą, kuriame jie gali susipažinti su naujovėmis ir tobulintis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!