Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5782/dpa-programine-iranga-pelne-microsoft-metu-pardavejo-varda/spausdinti/

„DPA programinė įranga“ pelnė „Microsoft“ metų pardavėjo vardą

Publikuota: 2006-10-24 08:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: DPA programinė įranga, UAB

Šį mėnesį Vilniuje įvykusioje „Microsoft“ Lietuvos partnerių konferencijoje, UAB „DPA programinė įranga“ direktorius Genadijus Gricukas pelnė „Microsoft“ „Metų pardavėjo“ vardą.

Pasak „Microsoft“ partnerių vadovo Andriaus Skunčiko, į „Metų pardavėjo“ nominaciją kandidatuoja tik tam tikrus rezultatus pasiekę „Microsoft“ produkcijos pardavėjai. „Ši nominacija – tai ne tik „Microsoft“ partnerio lojalumo, bet ir jo asmeninio aktyvumo, dirbant su klientais, įvertinimas. Vienas iš pagrindinių laimėjimą lemiančių kriterijų yra ir teisingai pasirinkta strategija. Jos esmė - pasitelkiant „Microsoft“ technologijas ir produktus, kuo geriau išspręsti kliento problemą“, - sakė Andrius Skunčikas.

Kompanijos atstovas taip pat pabrėžia, kad „Microsoft“ partnerių vykdoma veikla, yra naudinga šalies ekonomikai. „Lietuvoje partneriai naudoja „Microsoft“ technologijas tam, kad garantuotų didesnę vertę įgyjančių paslaugų, tokių kaip integravimas, konsultavimas, programų kūrimas, elektroninės prekybos sprendimų plėtojimas, teikimą. O 80 proc. tokiu būdu gautų pajamų lieka šalies vidaus rinkoje“, - sakė Andrius Skunčikas.

„IT sprendimai – tai ne tik programinės įrangos pardavimų vykdymas, bet ir specifinių žinių reikalaujanti konsultacinė veikla. Tad, šiuo apdovanojimu įvertinta ne tik mano, bet ir kiekvieno mūsų įmonės darbuotojo kompetencija ir entuziazmas“, - teigė „DPA programinės įrangos“ direktorius Genadijus Gricukas.

Antrus metus iš eilės vykusioje „Microsoft“ Lietuvos partnerių konferencijoje dalyvavo 300 IT įmonių, iš kurių 11 buvo įvertintos 6 nominacijų kategorijose. Kiekviena kandidatūra į nominaciją buvo vertinama atsižvelgiant į tokius kriterijus kaip, programinės įrangos licencijų pardavimo apimtys, jų augimas, kompetencijos ugdymas bei „Microsoft“ inovacijų taikymas IT sprendimuose.

„DPA programinė įranga“ jau ilgiau nei metus veikia Lietuvos IT rinkoje. Bendrovė specializuojasi programinės įrangos, IT infrastruktūros diegimo, saugumo bei priežiūros srityse. „DPA programinė įranga“ yra auksinis „Microsoft“ ir elitinis „Network Associates“ partneris. Lietuvoje „DPA programinė įranga“ informacinių technologijų sprendimais aprūpino tokias institucijas kaip Krašto apsaugos ministerija, Vilniaus miesto savivaldybė bei įmones: AB „Lietuvos paštas“, „ERGO Lietuva“, UAB „Masterfoods“, UAB „Pakmarkas“, AB „PAREX bankas“ ir kt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!