Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56934/nauja-mobilioji-programele-transporto-sektoriui-transexpress/spausdinti/

Nauja mobilioji programėlė transporto sektoriui – „TransExpress“

Publikuota: 2016-10-27 15:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Prieš kelis mėnesius startavome su „TransExpress“ mobiliąja programėle. Ja naudojasi jau 7 000 asmenų, kurių kasdienė kova su tuščiais važiavimais tapo žymiai lengvesnė. Su šia nemokama programėle galite greitai surasti krovinių pasiūlymus ir sudaryti sandorius lygiai taip pat, kaip įprastoje Trans.eu sistemos biržoje. Taip pat pasirūpinome didžiausiu programėlės privalumu – paprastumu.

„TransExpress“ programėlės sukūrimas, tai atsakas į Trans.eu sistemos naudotojų poreikius, kurie dirba nuolatiniame judėjime. Jie dažnai ieško krovinių, būdami trasoje, todėl krovinių birža turi būti visada po ranka. Pasižiūrėkite, kas Jūsų laukia patobulintoje „TransExpress“ versijoje.

Bendravimas naudojant komunikatorių ir pasiūlymų patvirtinimas

Naudodamiesi „TransExpress“ programėle galite bendrauti su partneriu per komunikatorių mobiliajame įrenginyje ir patvirtinti pasiūlymą „on-line“. Lygiai taip, kaip įprastoje Trans.eu sistemos programoje.

Informacija apie pasiūlymą bei partnerį

Paprastai patikrinsite pagrindinę pasiūlymo informaciją – terminus, tonažą, kėbulo tipą. Taip pat rasite įvertinimus apie partnerį, kurie padės greitai ir saugiai priimti sprendimą dėl bendradarbiavimo.

Pasiūlymų GPS stebėsena pagal maršrutą

Programėlė, veikianti su GPS technologija, nuolatos praneša apie naujus šalia esančių krovinių pasiūlymus. Tai puiki galimybė rasti papildomų krovinių!

Maršruto stebėsena, naudojantis programėle

Neturite laiko paieškai? Įjunkite pasirinkto maršruto stebėseną. Kai tik joje atsiras naujas pasiūlymas, iš karto gausite pranešimą apie tai.

Informacija apie krovinio ir pakrovimo vietos atstumą

Prie pasiūlymų pateikiama papildoma informacija, kiek kilometrų skiria Jus nuo krovinio bei pakrovimo vietos.

Pasirinktų maršrutų istorija programėlėje

Jums nereikia įrašyti vietų, kurių ieškojote paskutiniu metu. Programėlė įsimena 10 paskutinių Jūsų pasirinktų vietų (miestų, valstybių, valstybių grupių), tad galėsite dar greičiau rasti tai, ko ieškote.

Krovinio maršruto peržiūra žemėlapyje

Taip pat galite patikrinti kiekvieną krovinio pervežimo pasiūlymą, peržiūrėdami maršrutą žemėlapyje.

Patikrinkite, ar jau turite naujausią programėlės versiją, ir, jeigu reikia, atnaujinkite ją. Jei dar nesate jos įsidiegę, atsisiųskite nemokamai iš „Google Play“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!