Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56797/google-ruosiasi-mesti-dar-viena-issuki-apple/spausdinti/

„Google“ ruošiasi mesti dar vieną iššūkį „Apple“

Publikuota: 2016-10-18 19:06
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Konkurencija tarp informacinių technologijų milžinių nuolatos intensyvėja. Anksčiau aršiausiai ietis suremdavo „Apple“ bei „Samsung“, tačiau pastaroji dėl sproginėjančių „Galaxy Note 7“ šiek tiek apleido savo pozicijas.

Tuo metu „Google“ tik dar labiau paspartino žingsnį į Olimpą. Visai neseniai kompanija pristatė savo naujuosius įrenginius „Pixel“, kurie turėtų atriekti bent dalį pardavimo pyrago iš flagmanų „iPhone 7“ bei septintos serijos flagmanų „Galaxy“.

Vis tik „Google“ sustoti tikrai neketina. Kaip skelbia neoficialūs šaltiniai, „Google“ jau netrukus mes iššūkį „Apple“ ir išmaniųjų laikrodžių segmente. „Independent“ rašo, jog jau 2017 metų pradžioje „Google“ pristatys savo dėvimus įrenginius.

„Google“ ruošiasi mesti dar vieną iššūkį „Apple“
„Google“ išmanieji laikrodžiai (Socialinių tinklų nuotr.)

Minėti išmanieji telefonai savyje turi išskirtinį virtualų asistentą, paremtą dirbtiniu intelektu. Tokio daugiau neturi nei vienas „Android“ telefonas. Neabejojama, jog analogišką sistemą turės ir „Google“ sukurti išmanieji laikrodžiai.

Ilgą laiką „Google“ kūrė tik programinę įrangą vadinamiesiems „Android Wear“ išmaniesiems laikrodžiams, kurie buvo sukurti kitų kompanijų. Vis tik tampa akivaizdu, jog „Google“ nori pati sukurti įrenginius nuo nulio ir pasiūlyti pirkėjams.

Beje, internete jau ėmė plisti ir nuotraukos, kaip atrodys „Google“ išmanieji laikrodžiai. Vis tik teigti, jog tai realūs kompanijos produktai, nederėtų. Bet žvilgtelėti galima!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!