Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56484/teo-ir-omnitel-sinergija-virsta-naudingais-planais-verslui/spausdinti/

„Teo“ ir „Omnitel“ sinergija virsta naudingais planais verslui

Publikuota: 2016-09-26 13:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Teo“ pristato 4 naujus šviesolaidinio interneto planus verslui ir galimybę įdiegti internetą per vieną dieną. Padidėjusi greitaveika ir į kiekvieną planą integruotas specialus IT saugos paketas „Teo“ verslo klientams užtikrins ryšio kokybę ir apsaugos nuo svarbių duomenų vagysčių, virusų bei nepageidaujamų el. laiškų.

„Verslui reikia trijų dalykų: greičio, stabilumo ir saugumo. Naujieji „Teo“ planai įmonėms suteikia galimybę ne tik pasirinkti dideliam duomenų kiekiui pritaikytą spartą, bet ir integruotą IT sistemų apsaugą“, – sako „Teo“ ir „Omnitel“ verslo klientų padalinio vadovas Petteri Ahonen.

Be sparčiausio – iki 600 Mb/s interneto spartos plano „Verslui XL“, „Teo“ suteikia galimybę rinktis iš „Verslui S“, „Verslui M“ ir „Verslui L“ planų, kurie internete leidžia naršyti 40 Mb/s, 100 Mb/s bei 300 Mb/s siekiančia sparta.

Visi naujieji planai turi integruotą IT sistemų apsaugą, kuri saugo įmonės tinklą ir svarbius duomenis nuo jų vagystės ar sugadinimo, įsilaužimų, virusų, pavojingų interneto nuorodų ir nepageidaujamų el. laiškų.

Kartu su naujais planais verslui „Teo“ įmonėms siūlo galimybę iš karto naudotis 4G+ mobiliojo ryšio maršrutizatoriumi, kol bus įrengiama šviesolaidinė prieiga. „Sėkmingai verslo plėtrai interneto reikia nuo pat pirmos dienos: įsikėlus į naujas patalpas ar tik pradėjus jų statybas. Ši nauda verslui yra „Teo“ ir „Omnitel“ sinergijos rezultatas“, – kalbėjo P. Ahonen.

Per metus naujos kartos „Teo“ šviesolaidinių prieigų klientų skaičius padidėjo 12,2 proc. ir 2016 m. birželio pabaigoje siekė 235 tūkstančius. RRT duomenimis, beveik 1000 bazinių 4G stočių turintis „Omnitel“ mobiliojo ryšio tinklas yra plačiausias ir sparčiausias Lietuvoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!