Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56466/samsung-vadybininkas-suimtas-del-bandymo-konkurentams-parduoti-paslaptis/spausdinti/

„Samsung“ vadybininkas suimtas dėl bandymo konkurentams parduoti paslaptis

Publikuota: 2016-09-24 07:52
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Samsung“ rizikuoja atsidurti dar vieno skandalo epicentre. Situacija su „Galaxy Note 7“ užsidegimu jau artėja prie pabaigos – baterijų keitimo programa veikia. Tačiau šiandien Korėjos žiniasklaida pranešė, kad suimtas vienas iš įmonės vadybininkų, kuris liepos pabaigoje bandė parduoti paslaptis konkuruojantiems gamintojams iš Kinijos.

„Samsung“ vadybininkas suimtas dėl bandymo konkurentams parduoti paslaptis

Siekiant nepakenkti tyrimui, nusikaltimo dalyvių pavardės nebuvo atskleistos , tačiau žinoma, kad ketinta parduoti informacija yra susijusi su 14 ir 10 nm lustais, kuriuos kuria „Samsung“. Pranešama, kad bendrovė pateikė ieškinį savo darbuotojui ir dabar vyksta tyrimas.

Mobiliųjų prietaisų komponentus („Exynos“ lustus, LPDD4 ir UFS atmintį, kameras ir t. t.) kuriantis padalinys yra sėkmingiausias „Samsung“ struktūroje. 10 nm lustai dar nebuvo oficialiai pristatyti, tačiau tikimasi, kad tai bus „Exynos 8895“, pasirodysiantis kartu su „Galaxy S8“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!