Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56448/coca-cola-it-ukiu-baltijos-salyse-rupinsis-teo/spausdinti/

„Coca-Cola“ IT ūkiu Baltijos šalyse rūpinsis „Teo“

Publikuota: 2016-09-22 19:16
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Teo“ kartu su „Telia Company“ grupės įmonėmis Estijoje ir Latvijoje nuo šiol IT sistemų priežiūros bei telekomunikacijų paslaugas teiks visose Baltijos šalyse. Pirmąja bendrovei „Teo“ ir partneriams patikėjusia visas savo IT ūkio priežiūros ir telekomunikacijų paslaugas tapo „Coca-Cola Hellenic Bottling Company Baltic“.

„Stipriname „Telia Company“ grupės šalių bendradarbiavimą ir sinergiją Baltijos šalyse, todėl šiose rinkose veikiantys verslai galės sutaupyti pinigų ir laiko gaudami visą reikalingą IT ir telekomunikacijų paslaugų spektrą iš vienų rankų. Mūsų paslaugų integralumas ir patirtis jau leidžia įgyvendinti tarptautinio masto užduotis“, – sako Robertas Žudys, „Teo“ ir „Omnitel“ tarptautinio verslo vadovas. Jis pažymi, kad Baltijos šalių mastu „Telia Company“ grupės įmonės mobiliojo ryšio paslaugas bendrai teikia jau trejetą metų.

„Coca-Cola HBC Estonia“ po kompleksinio konkurso savo IT infrastruktūros valdymui ir priežiūrai pasirinko „Telia Eesti“, kuri kartu su savo partneriais šias paslaugas teiks Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. „Coca-Cola HBC“ su „Telia“ grupės įmonėmis siekia ilgalaikės partnerystės ir bendradarbiavimo dėl geriausių IT priežiūros paslaugų už optimalią kainą. Taip kuriame struktūrą, kuris leis toliau tobulinti paslaugas ir didinti vidaus IT klientų pasitenkinimą“, – sako Dmitri Romanov, „Coca-Cola HBC Estonia“ IT infrastruktūros valdymo bei priežiūros vadovas.

Lietuvoje platų paslaugų spektrą apimančiomis „Teo“ biuro įrangos paslaugomis jau naudojasi bankinio sektoriaus, pakuočių, reklamos gamybos ir maisto produktų prekybos įmonės.

„Teo“ teikiamos paslaugos atitinka svarbiausius IT paslaugų valdymo bei saugumo standartus ISO 27001 ir ISO 20000. Bendrovei priklausantis interneto tinklas su tarptautiniais tinklais yra sujungtas tiesioginėmis dubliuotomis jungtimis, kurios užtikrina nenutrūkstamą ir spartų Lietuvos ryšį su pasauliu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!