Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56034/pokemon-go-prarado-trecdali-reguliariu-vartotoju/spausdinti/

„Pokemon Go“ prarado trečdalį reguliarių vartotojų

Publikuota: 2016-08-25 12:08
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Pasaulį apėmusi „Pokemon Go“ manija pamažu atslūgsta – liepą žiniasklaidos naujienų kanaluose dominavęs žaidimas dabar prarado 15 mln. reguliarių vartotojų, remdamasis bendrovės statistika skelbia popsci.com.

Žaidimo piko metu liepą „Pokemon Go“ reguliariai žaidė net 45 mln. žmonių, dabar šis skaičius sumažėjo trečdaliu. Derėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad po žaidimo išleidimo jo kūrėja „Niantic“ įtraukė ir papildomų regionų, tad vartotojų sumažėjimas iš tiesų gali būti dar didesnis.

„Pokemon Go“ prarado trečdalį reguliarių vartotojų

Manoma, kad vartotojų susidomėjimas žaidimu galėjo sumenkti dėl pasikartojančio žaidimo stiliaus, gamintojo nenoro atsakyti į kritiką ir kai kurių funkcijų, kurios yra būtinos norint patobulinti žaidimą. Vartotojai kol kas nematė kovos sistemų patobulinimo, draugų sąrašo įtraukimo arba galimybių mainyti ar prekiauti virtualiais daiktais. Antradienį išleistas atnaujinimas yra žingsnis teisinga linkme, tačiau nepakankamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!