Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/56014/sky-deutschland-pirmasis-ultra-hd-kanalas-transliuojamas-per-ses-palydova/spausdinti/

„Sky Deutschland“ – pirmasis Ultra HD kanalas, transliuojamas per „SES“ palydovą

Publikuota: 2016-08-23 13:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„SES S.A.“ (Paryžiaus ir Liuksemburgo vertybinių popierių biržoje „Euronext“: SESG) šiandien pranešė, kad mokamas Vokietijos televizijos transliuotojas „Sky Deutschland“ rudenį paleis du išskirtinius Ultra HD kanalus per „SES“ pagrindinę orbitinę poziciją, 19,2 laipsnių rytuose.

„Sky Deutschland“ rodys vienerias varžybas per dieną „Bundeslygos“ metu per „Sky Sport Bundesliga UHD“ kanalą ir pasirinktas UEFA Čempionų lygos varžybas per „Sky Sport UHD“ – transliacijos bus stulbinamai ryškios, keturis kartus didesnės nei HD kokybės vaizdas, rezoliucijos.

„Sky Deutschland“ – pirmasis Ultra HD kanalas, transliuojamas per „SES“ palydovą

„Sky“ klientai bus pirmieji, kurie galės mėgautis tiesiogine futbolo rungtynių tarp Vokietijos ir Austrijos transliacija. Programavimo kokybė bus aukščiausia ir visa lenkianti. Mes tikime, kad mūsų ilgalaikis partneris „SES“ užtikrins patikimą ir nepertraukiamą transliaciją išskirtiniam Ultra HD turiniui, taip atverdamas duris į ateities televiziją“, – kalbėjo Stefan Kunz, „Sky Deutschland“ transliavimo paslaugų viceprezidentas.

„SES“ labai džiaugiasi, galėdamas padėti savo ilgalaikiam klientui „Sky Deutschland“ paleisti savo pirmuosius Ultra HD kanalus. Taip, kaip mūsų palydovų pajėgumai leido „Sky Deutschland“ paleisti savo pirmuosius HD kanalus 2005 m., „SES“ pasirūpins tokia pačia, o gal netgi geresne, pajėgumų ir paslaugų kokybe, kad užtikrintų nenutrūkstamą „Sky Sport Bundesliga UHD“ ir „Sky Sport UHD“ transliaciją“, – kalbėjo Norbert Hölzle, „SES“ vyresnysis komercijos viceprezidentas Europoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!