Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/55965/nokia-vadovas-patvirtino-kad-bendrove-simet-isleis-ismanius-telefonus-ir-plansete/spausdinti/

„Nokia“ vadovas patvirtino, kad bendrovė šįmet išleis išmanius telefonus ir planšetę

Publikuota: 2016-08-19 16:08
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Gandai, kad „Nokia“ šįmet po pertraukos gali sugrįžti su naujaisiais telefonais, sklandė jau kuris laikas, o dabar juos galutinai išsklaidė „Nokia“ vadovas Mike‘as Wangas duodamas interviu Kinijos tinklalapiui „ThePaper“.

Jo teigimu, trys iš keturių „Nokia“ prekės ženklu pažymėtų „Android“ įrenginių bus pristatyti paskutinį šių metų ketvirtį. Tarp jų bus keli telefonai ir planšetinis kompiuteris.

„Nokia“ vadovas patvirtino, kad bendrovė šįmet išleis išmanius telefonus ir planšetę

Tiesa, yra tikimybė, kad kai kurių įrenginių pristatymo data gali būti kiek pavėlinta, priklausomai nuo to, kaip seksis gamyba. „Nokia“ prekės ženklu pažymėtus telefonus gamins bendrovė HMD, kurią sudaro buvę „Microsoft“, senosios „Nokia“ ir kiti darbuotojai.

Remiantis oficialiai nepatvirtintais šaltiniais, nauji „Nokia“ telefonai turės 5,2 ir 5,5 colio įstrižainės Quad HD raiškos ekranus, 22,6 MP galines kameras ir metalinius korpusus, taip pat bus apsaugoti nuo dulkių ir vandens.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!